Manisa

Geleceğin fotoğrafçıları Kula'da

15:34 17 Ekim 2018
Geleceğin fotoğrafçıları Kula'da

Manisa Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Gediz Ortaokulu işbirliğinde gerçekleştirilen fotoğrafçılık kursunu tamamlayan katılımcılar, saha uygulama programlarını, Tarihi Kula sokakları ve evlerinde yaptı.

Yaz aylarında halk eğitim merkezinde aldıkları teorik eğitimi, sahada uygulamak isteyen kursiyerler, öğretmenleri ve velileri eşliğinde tarihi sokaklarda ve evlerde fotoğraf çekme fırsatı buldu.

Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Gönül Yıldırım, proje hakkında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sosyal Medyanın Bağımlısı Olma, Hayatı Kendine Bağla" sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, üç aylık eğitimin ardından uygulamalara başladıklarını, uygulama için özellikle Kula'yı seçtiklerini ifade etti.

Kursiyerlerden Tuğba Nur Erbaş, öğrendiklerini pratiğe dökme fırsatı bulduklarını dile getirerek, "Üç aydır fotoğrafçılık kursuna gidiyorum. Fotoğraf çekmeyi ve fotoğrafçılıkta ışığı iyi kullanmayı öğrendik. Bu mesleği çok seviyorum ve ileride fotoğrafçı olmak istiyorum." dedi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.