Manisa

Manisa'da "Tanzim Satış Mağazası" hazırlığı

16:18 12 Şubat 2019
Manisa'da "Tanzim Satış Mağazası" hazırlığı

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, sebze ve meyve fiyatlarındaki yükseliğe karşı ilçede Tanzim Satış Mağazası açmak için hazırlıklara başladıklarını kaydetti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçede, AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu "Cumhur İttifakı"nın Yunusemre ilçesi belediye başkanı adayı olarak gösterilen Çerçi, gönül belediyeciliğini ön planda tutan bir anlayışla vatandaşa hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Çerçi, "Cumhur İttifakı"nın Manisa'da yüksek bir oy alacağını dile getirerek, her iki partinin de bu bilinçle hareket ettiğine dikkati çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yükselen sebze meyve fiyatlarını düşürmek adına açıkladığı Tanzim Satış Mağazası Projesi için hazırlıklara başladıklarını duyuran Çerçi, şunları ifade etti:

"Sayın Cumhurbaşkanımız sebze meyve fiyatlarındaki sert yükselişe tepkisini ortaya koyarak Satış Mağazası açacağını duyurmuştu. Bu konuda bir hazırlığımız var. Yer konusunda sıkıntı yaşamayız. Görüşmelerimiz başladı. Süreci takip ediyoruz. Bakanlığımızla konuya ilişkin görüşmeler yapıyoruz. Tabii projenin netleşmesi gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bakanlığın altyapısını oluşturması durumunda biz de mağazamızı açarız. Vatandaşımızın sebze meyveyi ucuza yemesi için belediye olarak üzerimize düşeni yapacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.