Manisa

Trabzon'da öğretmeni öldürmüştü! Tam 2,5 metre...

08:43 03 Haziran 2020 12 Yorum Var
Trabzon'da öğretmeni öldürmüştü! Tam 2,5 metre...

Manisa'ın Turgutlu ilçesinde yaklaşık 2,5 metre boyundaki yılan su borularının bulunduğu tuğlaların arasından fark edildi. Yılanın fark edilmesi sonucu itfaiye ekiplerine haber verildi. Alınan bilgilere göre diğer pek çok ilde de bu yılanlardan görülmeye başlanıldı.

Havaların ısınmasıyla birlikte Manisa ve diğer pek çok ilde bu yılanlar görülmeye başlanıldı. Trabzon’da bir öğretmenin ölümüne neden olan o yılan Manisa’da da görüldü.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 2,5 metre uzunluğunda yılan eve girmek üzereyken son anda fark edilerek durumu itfaiye ekiplerine bildirildi. İtfaiye ekipleri ihbar üzerine harekete geçerek tuğlaların içine giren yılanı çıkararak doğaya saldı.

“ÖLDÜRMEDEN ORMANA SALDIK”

Korku içerisinde şaşkına dönerken yılanın zehirli olabileceğini belirten Hüseyin Mert Altay, “Yılan kümesteydi. çok şükür tavuklara daha zarar vermemişti. Ahmet abi ile birlikte kümesten dışarıya çıkardığımızda şok olduk. Yılan çok büyüktü. Öldürmeden ormana saldık” dedi.

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • arcetin 3 yıl önce Şikayet Et
    Peygamber efendimiz(sav); gördüğünüz yerde öldürün diyor. Ama ne hikmetse son birkaç yıldır yılan sevgisi oluşturulmaya çalışılıyor. Hayırdır arkadaş...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • İlker 3 yıl önce Şikayet Et
    Köyde de saçlı yılan var kandıran ormaninin bekçisi domuzla besleniyor bı kac koyluyude oldurdu ekseriyet geceleri çıkıyor çok seri oradan gece kimse geçemez silahlavurmaya kalkmislar ama bı turlu vuramiyorlar gören zaten kitleniyormus korkudan dayım canını zor kurtarmış saklanarak
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Galip 3 yıl önce Şikayet Et
    Başkalarını öldüre bilecek bir yılanı serbes bırakılmaz ben olsam kafasını ezerim
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Yaşar dede 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu kardeşim bu yılan görüldüğü yerde öldürülmesi gerekir vesselam.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene gerçekten yılanlar çoğalmış ülkede nere baksam yılan haberi var hergün yılan şikayeti var şimdiye kadar bukadar gündeme gelmiyordu .yılan da insanlar ölmeye başladı hiç hayra alamet değil.bu büyüklükteki yilanlari öldürün daha nekadar büyüyecek.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Yılanlar doğada önemli bir besin zincirinin parçası denge bozulursa farklı sorunlar ortaya çıkar. Mesala kedi büyüklüğünde fareler onlar yılandan daha tehlikeli ve zararlıdır.
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.