Manisa

Kaza yapan Alişan gözyaşları içinde anlattı

08:19 25 Haziran 2020 26 Yorum Var
Kaza yapan Alişan gözyaşları içinde anlattı

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, 'Alişan' olarak bilinen şarkıcı Serkan Burak Tektaş'ın kullandığı cip, takla attı. Alişan ile yanında bulunan eşi Buse Varol ve 2 yaşındaki oğulları Burak Tektaş kazayı yara almadan atlattı. Alişan, gözyaşlarını tutamayarak, "Belki de oğlum Burak'ın hayatını bakıcımız kurtardı, boynunda ufak bir kas yırtığı var, çok şükür iyiyiz dedi

Kaza, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Saruhanlı ilçesi Çerkez Osmaniye Mahallesi yakınlarında, saat 15.00 sıralarda meydana geldi. İstanbul'dan ailesi ve çocuğunun bakıcısı ile birlikte İzmir yönüne giden Alişan'ın kullandığı 34 BAB 35 plakalı cipin, iddiaya göre, sağ ön aksı kırıldı. Tekeri yerinden çıkan cip, takla attı. Cipi kullanan Alişan ile eşi Buse Varol ve oğulları Burak Tektaş kazayı yara almadan atlattı. Küçük Burak'ın yabancı uyruklu bakıcısı ise yaralandı.

Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı bakıcı, ambulansla Saruhanlı Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Bakıcının sağlık durumunun iyi olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Alişan da eşi ve oğlu ile aynı hastaneye giderek tedbir amacıyla sağlık kontrolünden geçti. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ALİŞAN'DAN İLK AÇIKLAMA: ÖLÜMDEN DÖNDÜK

Alişan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yolda seyir halindeyken ne olduğunu anlamadan aracın bariyerlere çarptığını ve devrildiğini söyledi. Alişan, "Büyük şok yaşadık, ölümden döndük. Hayatımda ilk kez kaza yapıyorum. Verilmiş sadakamız varmış. Sonra gördük ki aracın aksı kopmuş. Böyle bir aracın aksı nasıl kopabilir, hayret ediyorum." diye konuştu.

Kazanın ardından eşi ve çocuğuyla Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığına giden Alişan, burada ifade verdi.

"ALLAH'IN TAKDİRİ"

Tedavilerinin ardından eşi ve çocuğu ile taburcu edilen Alişan, hastaneden ayrılırken gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kazada her şeyin aniden geliştiğini dile getiren Alişan, şöyle dedi:

"Dümdüz yolda giderken bir anda dumanlar geldi, lastik fırladı, sağa sola savrulup bariyerlere çarptık. Sonra takla attık. Tek düşündüğüm takla atarken birine bir şey olmamasıydı. Sonra araba ters düştü. Eşim Buse'ye baktım, o iyiydi, sıkışmıştı. Polisi aradı. Hemen tekmeyle camı kırıp, kapıyı açtım. Hemen oğlumla bakıcıyı aldım. Çok şükür onlarda bir şey olmadığını gördüm. Sonra arabanın haline bakınca, o arabadan sağ çıkmamız Yüce Allah'ın takdiri. Arayan, soran ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum."

ALİŞAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Kaza anında bakıcının, oğlunun bulunduğu bebek koltuğuna kapandığını ve bu sayede oğlunun yara almadan kazayı atlattığını anlatan Alişan, gözyaşlarını tutamayarak, "Belki de oğlum Burak'ın hayatını bakıcımız kurtardı. O bizim canımız. Onun da boynunda ufak bir kas yırtığı var. Onun da dışında çok şükür bir rahatsızlığımız yok ifadesini kullandı.

Alişan ile Buse Varol çiftinin çocuklarının yabancı uyruklu bakıcısı da tedavisinin ardından taburcu edildi.

YORUMLAR

26 Yorum Var
  • Tamirci naif 3 yıl önce Şikayet Et
    Alisan ailen arabadayken 150 km gitmen hata ..Bir Digeri arabayi. Sorgula. Lastik ne marka ki 150 km de patliyor aks sonra kirilmistir . Milyonluk Araba kaza yapmaz diyede bi mural yok ..Lakin arabayi lastigi sorgulasan iyi olur ..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim, şifalar versin., sadaka balayı def eder
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • TuncTunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Araba sürerken iki olabilecek korkunc olay.Birincisi tekerin firlamasi ikincisi salagin birinin kar$idan gelirken arabasini ce$itli sebeblerden dolayi üstünüze sürmesi veya gelmesi.Bu iki olayda cok cok cabuk olan size hareket kabiliyetinizi bloke eden olaydir..Ali$an gecmi$ olsun.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun. Efendiliğinle seviliyorsun. Allah korusun
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    adam kaza geçirmemiş de sanki dizi film çekmiş gibi... sanki gazeteciler alişan kaza yapsın biz de çekelim nöbetindelermiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.