Manisa

Kamyonette ölü halde bulunmuştu! Amcasının oğlu tarafından katledildiği ortaya çıktı

17:22 24 Kasım 2022 7 Yorum Var
Kamyonette ölü halde bulunmuştu! Amcasının oğlu tarafından katledildiği ortaya çıktı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kamyonetinde başından vurulmuş cesedi bulunan Hüseyin Tarım'ın (45), amcasının oğlu tarafından öldürüldüğü tespit edildi.

Olay Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Tepeköy Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre araç içerisinde hareketsiz şekilde duran şahsı gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi.

Manisa'da amcasının oğlu tarafından öldürülen Hüseyin Tarım

BOYNUNDA KAN İZLERİ BULUNUYORDU

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri Hüseyin Tarım'ın (45) boynunda kan izleri bulunduğunu fark etti. Yapılan incelemede boynundan tüfekle vurulan Tarım'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Özel bir şirkette nakliye işleri yapan Tarım'ın dün gece de evine gitmediği öğrenilirken kim ya da kimler tarafından saldırıya uğradığının tespit edilmesi için çalışma başlatıldı.

AMCASININ OĞLU CİNAYETİ İFADESİNDE İTİRAF ETTİ

Soruşturmayı genişleten ekipler Hüseyin Tarım'ın amcasının oğlu M.T. (26) tarafından öldürüldüğünü tespit etti. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan M.T. ilk ifadesinde Hüseyin Tarım'ın evinin önüne gelerek taşkınlık çıkardığı ve bunun üzerine sinirlenerek öldürdüğünü itiraf etti. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen M.T., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa'da amcasının oğlu tarafından öldürülen Hüseyin Tarım

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Sencer 1 yıl önce Şikayet Et
    Kısasda hayat var. Eğer anlarsanız...
    Cevapla
  • mesut 1 yıl önce Şikayet Et
    Kısasta hayat vardır.Öldürdüğünde öleceğini bilen kişi öldürmeye teşebbüs edemez.Siz sizi yaradandan dahamı iyi biliyorsunuz.Kanun koyucu olarak Allah yeter.
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    katil her zaman cok yakinin olur direk idam cezasi olacak ve terør suclarina idam olacak
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Caydırıcı adalet olsa ülkede katilin ölümüde yağlı urgandan olur ve sonraki katil olacaklarada ders olur.
  • Suç Ortağı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanunlarda suçlulara verilecek ceza bırakmayarak ve önceden ceza almış olanları da oy devşirebilmek uğruna sokaklara salıvererek insanları suça teşvik eden iktidar da suç ortağı olarak yargılanmalı
    Cevapla
  • 1 Kayseri'li 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkes adalet arama peşinde ADALETİ DEVLET VERSİN , ADALETE GÜVEN yeniden sağlansın POLİS VE JANDARMA adli suçlara cezada SÖZ SAHİBİ OLSUN ,bazı hakim ve savcılara güvenmiyoruz POLİS VE ASKERE SONUNA KADAR GÜVENİMİZ TAM ,suç ancak böyle durur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.