Manisa

17 yaşındaki genç kız yüzünü yıkarken hayatını kaybetti

09:06 28 Aralık 2022 9 Yorum Var
17 yaşındaki genç kız yüzünü yıkarken hayatını kaybetti

Manisa Kırkağaç'ta yüzünü yıkadığı sırada kalp krizi geçiren 17 yaşındaki Asya Limon, hayatını kaybetti.

Olay saat 10.00 sıralarında Kırkağaç ilçesi Hıdırağa Mahallesi’nde meydana geldi. Yıldıray-Güneş Limon çiftinin üç çocuğunun en küçüğü olan Asya Limon, ailesiyle birlikte yaşadığı evde, yüzünü yıkadığı sırada fenalaştı. Kaldırıldığı Kırkağaç Devlet Hastanesi’nde kalp krizi geçirdiği tespit edilen Asya Limon'a süre kalp masajı yapıldı. Genç kız tüm müdahalelere rağmen, hayatını kaybetti. Savcılığın ön incelemesinin ardından, cenaze İzmir Adli Tıp’a gönderildi.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Dr. Bryan Ardis, COVID-19 virüsü olmadığına, ancak kobra yılanı zehiri veya bazı peptitleri / enzimleri ile zehirlenme olduğuna inanmaktadır. Şu cümleyi araştırın bakalım neymiş. 'Dr. Bryan Ardis COVID-19: Virüs veya Yılan Zehri'
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    COVID-19’un bir VİRÜS OLMAYABİLECEĞİ ancak yılan zehiri ile zehirlenme tezi çok iyi temellendirilmiştir. İvermektin, hidroklorokin ve monoklonal antikorları yasakladılar. Monoklonal antikorlar (yılan) zehirlerine karşı çok etkili bir panzehirdir. Bu kadar çok tesadüf olamaz! Bu sorudan bağımsız olarak, artık COVID-19 hastalığına / zehirlenmesine karşı korunmak için aşağıdaki çareyi biliyoruz: 1. Melantonin 10mg 1-3 günlük 2. Hidrokokin (Hidroklorokin/Hidroksiklorokin olabilir?) 3. Monoklonal antikorlar 4. Nikotin (sigara, nikotin sakızı veya yamaları)
    İlk beğenen sen ol
  • vay be arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    aşı vurunmadım biliyorum ki bu virüsü çinde çıkaran amerika çin almanya vs aşıylada sana sağlık vermez.virüsler dünyanın geçmişinden geleceine var olcak doğal yada sunni yollarla biz helal yiyerek sağlıklı beslenelim temizliğe dikakt edelim ne virüs gelir ne hastalık.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Abdullah Kul 1 yıl önce Şikayet Et
    COVID-19 öldürmüyor yapılan aşılar gençlerimizi bizden alıyor. Bir kaç doktordan başkası bunu dile getirmeye korkuyor veya dün savundukları aşıları bugün kötülemekten çekiniyorlar. Ey tıp camiası kendinize gelin yanıldık yanıtıldık deyin gereği açıklayın.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • cennet olsun 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.