Mardin

Türkiye sandık başında

10:35 01 Kasım 2015
Türkiye sandık başında

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, il genelinde bütün tedbirlerin alındığını ve oy verme işleminin sorunsuz devam ettiğini söyledi.

 Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, "Yaklaşık yaklaşık 445 bin seçmenin ve bin 624 sandığın bulunduğu ilimizde 9 bin 300 civarında kolluk kuvvetiyle beraber bütün güvenlik tedbirlerini aldık" dedi.

Zinciriye İlkokulundaki 1244 numaralı sandıkta oyunu kullanak Koçak, il genelinde bütün tedbirlerin alındığını ve oy verme işleminin sorunsuz devam ettiğini söyledi.

Koçak, "Yaklaşık yaklaşık 445 bin seçmenin bulunduğu 1624 sandığın bulunduğu ilimizde 9300 civarında kolluk kuvvetiyle beraber bütün güvenlik tedbirlerini aldık" dedi.

Seçimi etkileyecek bütün önlemlerin alındığını söyleyen Vali Koçak, şöyle konuştu:

"Seçimi engelleyecek şartları ortadan kaldırabilmek amacıyla gerek enerji gerek diğer alanlarda bütün kuruluşlarla koordinasyonu sağlayarak, tedbirlerimizi almış durumdayız. İlçelerimizde ve il merkezimizde şuana kadar her hangi olumsuz hadise meydana gelmedi bundan sonrada gelmemesini temenni ediyoruz. Aldığımız tedbirlerin sonucunu vereceğini bekliyoruz. Sonuçların ilimiz ve ülkemiz açısından hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Koçak, "Önemli olan vatandaşlarımızın iradelerini yönlendirecek, herhangi bir dış etkiye maruz kalmadan oylarını kullanmalarıdır. Bunun için bütün güvenlik tedbirlerini en ince detayna alarak vatandaşımızın hizmetine sunmuş olduk" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.