Mardin

Mardin'de kalem fuarı açıldı

16:35 07 Mart 2016
Mardin'de kalem fuarı açıldı

İstanbul, Denizli ve Bulgaristan’da kalem ve kırtasiye üretimi yapan bir firma tarafından Mardin'de kalem fuarı ve ürün tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.

Ürünlerini 56 ülkeye ihraç eden ve Türkiye’deki kırtasiye satış noktalarına da satan Pensan Fatih Kalem Anonim Şirketi, Mardin'de ürünlerini tanıttı.

Pensan Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Osman Bağaç, bir otelde düzenlenen fuarda yaptığı açıklamada, kalem ve kırtasiye ürünleri ile ofis kalemlerini bölgede tanıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bölgede ki faaliyetlerine devam edeceklerini belirten Bağaç, şöyle konuştu:

"Kardeşliğimizin pekişmesi adına bizler farklı bölgelerde üretim yapsak bile bu bölgemizi alsa ihmal etmedik ve etmeyeceğiz. Buradaki çalışmalarımızı aksatmadan devam ettiriyoruz. Biz Fatih, Turbo ve Rio markalarının Türkiye’deki üreticisiyiz. Pensan olarak, hem iller bazında fuarlar düzenleyerek hem de kendi bölge elemanlarımızın ziyaretleri ile hizmetimizi devam ettiriyoruz. Bir kırtasiyede Pensan, Fatih, Turbo ve Rio markalarının olmazsa olmazıdır. Biz Türkiye’nin bütün illerinde, ilçelerinde, beldelerinde ve köylerinde varız. Bununla birlikte dünyada 56 ülkeye ihraç yapan bir firmayız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.