Mardin

Görevlendirme yapılan belediyeden öğrencilere destek

13:38 26 Ekim 2017
Görevlendirme yapılan belediyeden öğrencilere destek

Sosyal belediyecilik hizmetlerine ağırlık veren belediye, Artuklu ilçesindeki Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumununa (KYK) ait kız yurdu yakınında içerisinde 5 çamaşır ve 5 kurutma makinesi bulunan çamaşırhaneyi hizmete sunmaya hazırlanıyor.

Görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencileri için çamaşırhane kuruyor.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, randevu sistemiyle hizmet verecek çamaşırhanenin öğrencilere büyük katkı sunacağını söyledi.

Öğrencilerin Mardin'de rahat etmesi için çaba gösterdiklerini vurgulayan Yaman, "Öğrencilerimizle sürekli iç içe oluyor ve beklentilerini öğreniyoruz. Çünkü onları kendi evladımız gibi görüyoruz. Çok yakında açacağımız öğrenci çamaşırhanemizle evlatlarımızın üzerinden bir yük kalkacak."dedi.

Öğrencilerin hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalara devam edeceklerini ileten Yaman, şunları kaydetti:

"Hepimizin çocuğu veya bir akrabası başka şehre giderek eğitim hayatını sürdürüyor. Bütün çocuklarımız hayatlarının en önemli dönüm noktalarından olan üniversiteyi görüyor. Bizlere düşen vazife ise onların hayatlarını kolaylaştırmak ve güzelleştirmektir. Bundan sonra da yapacağımız projelerle öğrencilerimizi mutlu etmeye devam edeceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.