Mardin

Mardin'deki elektrik kesintileri

16:00 20 Mart 2018 2 Yorum Var
Mardin'deki elektrik kesintileri

AK Parti Mardin milletvekilleri Orhan Miroğlu ve Ceyda Bölünmez Çankırı ile AK Parti İl Başkanı Nihat Eri, kentte yaşanan elektrik kesintisi sorunuyla ilgili açıklama yaptı.

Miroğlu, Çankırı ve Eri imzasıyla yapılan ortak yazılı açıklamada, son zamanlarda yaşanan elektrik kesintileri ve kesintilerin yarattığı mağduriyetlerden duydukları rahatsızlık ifade edildi.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi.

"Şirket yetkilileri ile değerli bakanlarımız, çiftçilerimiz ve enerji hizmeti alan yurttaşlarımızla beraber zaman zaman kısa vadeli ve kısmen de olsa rahatlatıcı çözümler bulmuş olsak da, bunun yeterli olmadığının ve kalıcı çözüm olması gerektiğinin bilincindeyiz. Bu çerçevede milletvekilleri ve il başkanlığı olarak son iki gündeki girişimlerimizin sonucunu kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın çözüm modeli üzerinde başlattığı çalışmalar dün itibarıyla tamamlamıştır. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba’nın kalıcı bir çözüm için çabalarını yoğunlaştırdıklarını söylemek isteriz."

Konunun AK Parti Grup Toplantısında Başbakan Binali Yıldırım'a da iletildiğinin kaydedildiği açıklamada, sorunun çözümü için girişimlerin sürdürüleceği kaydedildi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • mardin çiftçi 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten bir çiftçi olarak zor durumdayız bize sulamyala ilgili sabit ödenebilir bir fatura devltimiz çıkartırsa seve seve öderiz ve tarlamızda çalışmaktan zevk alırız şu anda hiç bir çifçinin yüzü gülmiyor ve mutlu deyıl inşallah devletimiz bu sorunu çözer umutla bekliyoruz
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • çiftçi mardin 6 yıl önce Şikayet Et
    bir vatandaş olarak sizlere sesleniyorum biz çifçiyiz bir algı peşinde deyılız gerçekten zor durumdayız ve bir çoğumuz dedaş elektirik haczin altındayız bizim sulama faturamız türkiye ve dünyada eşi ve benzeri yok gelirimizin 4...5 katı fatura çıkıyor bir çare bulun ve bizi bu zülümden kurtarın sabit dönum bazlı ödene bilir bir fatura çıkarın ve birde elektirik şirketinden fatura sormayın doğru fatura çiftçide fahiş fatura çiftçide inceleyin gerçeği göreceksiniz
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.