Mardin

Belediyeden öğrencilere kırtasiye desteği

11:51 11 Eylül 2018
Belediyeden öğrencilere kırtasiye desteği

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesince, yeni eğitim öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulunuldu.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, "Okumak Sizden Defter Kalem Büyükşehir Belediyemizden" sloganı ile öğrencilere kırtasiye desteği sundu.

Mardinmasa ekipleri tarafında kent genelinde ihtiyacı olan öğrencilere 2018-2019 eğitim öğretim yılı için içerisinde çanta ve kırtasiye malzemesi bulunan paketler dağıtıldı.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, yeni eğitim ve öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadıklarını belirtti.

Çocukların daha kaliteli ve güzel eğitim alması için çaba verdiklerini ifade eden Yaman, öğrencilerin mutluluğunu esas alan bir yönetim tarzını benimsedikleri aktardı.

Belediye olarak yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere destek sunmak istediklerini dile getiren Yaman, "Kent genelinde ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteğinde bulunuyoruz. Mardinmasa ekiplerimizle, il genelindeki tüm ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşmayı hedefliyoruz. Bu çalışmalarımız devam edecek." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.