Mardin

Çorum’dan Mardin'e geldi, evlenme teklifi etti!

09:44 18 Mart 2019 1 Yorum Var
Çorum’dan Mardin'e geldi, evlenme teklifi etti!

Çorumlu 21 yaşındaki Bekir Öz, Mardin'e gelerek yaklaşık iki yıl önce sosyal medya üzerinden tanıştığı Merve Aydemir'e evlenme teklif etti. Aydemir'den 'evet' yanıtını alan Öz, evlilik hazırlıkları için memleketine döndü.

Çorum'da yaşayan ve yaklaşık 2 yıldır sosyal medya üzerinden görüştüğü Merve Aydemir'e evlilik teklifi etmek isteyen Öz, 16 saatlik yol sonunda Mardin'e geldi. Onlarca kişinin arasında sevgilisine evlenme teklif eden Öz, Aydemir'in 'evet' cevabıyla mutluluktan havalara uçtu. Çevreden geçen sürücüler gence korna çalarak destek verirken, esnaf da alkışlarla eşlik etti. 

Yaptığı teklifle ilgili İHA muhabirine konuşan Bekir Öz, Merve ile 2 yıldır görüştüklerini söyledi. Öz, "Kendisini çok seviyorum, sevmesem bunca zahmeti çekmezdim. O mutlu olsun istiyorum. Onu şaşırtacak, hayallerini süsleyen bir evlilik teklifi etmek istedim. Mardin’in en sembolik, tarih, sevgi, huzur dolu meydanında ona evlenme teklif ettim. Sevdiğimi haykırdım, çok mutluyum evet cevabını aldığım için” dedi. 
Merve Aydemir ise, sosyal medyadan tanışmasına karşın birbirlerini 2 yıl içinde tanıdıklarını ve durumu ailelerine bildirdiklerini belirterek, "Ailem onay verdi ve tanıştık, bugünlere kadar geldi. Evlilik teklifi sürpriz oldu ve çok mutluyum. Onu çok seviyorum ve o da beni çok seviyor. Hayallerimdeki gibi bir evlilik teklifi oldu, çok mutluyum” diye konuştu. 
 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Demir Ersoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Gençler örf ve geleneklerinizi terk etmeyin sokakta evlilik olmaz aileler tanışıp anlaşmalı akraba olmak sadece ikinize mahsus olmamalı ailelerinizi de kapsamalı
    Cevapla
  • Esra 5 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi örf adet diyenlerle dolu bizim mapuslar maalesef. Evlilik iki insan arasinda olur , Ama senin gibi cahiller ise örf adetleriyle evleniyor ve dedikodu entrikalar vs vs bitmiyor. Akillanin artik cahilligi birakin
  • Haci 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Tamamına erdirsin, Mesut Mutluluğu daim etsin nice Sağlıklı başarılı ve huzur dolu Yıllara. Bir bütün olusturdugunuz bugün birlesen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrilmasin ve her zaman sevgi dolu baksin gözleriniz birbirine. Zaman çok kisa, yasam boyu birliktelige adim attiginiz su andan itibaren birbirinizin kalbini kirmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin. Bir hayati tüm güzellikleriyle paylasmaniz dilegimle?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • tın li 5 yıl önce Şikayet Et
    allah mesut etsin bunlsra gerek yok
    Cevapla
  • Çorumlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Yola çıktım mardine Düştüm senin derdine , inşaallah ebedi guzel geçinirler.
    Cevapla
  • zeynel 5 yıl önce Şikayet Et
    emin. mardin kapi diyarbakir turkusudur...hani belki bilmiyorsun diye soyledim.
  • Kafa basmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Çorumlu bizleri yine șașirtmadi,
  • Hahahayyyt 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet haklisin bu yazdigini ancak çorumlu yapar
  • Esasf 5 yıl önce Şikayet Et
    . Konya dururken Mardine yola koyulmandan , Belli Çorumlu Olduğun.
  • emin 5 yıl önce Şikayet Et
    birde Mardin kapı şen olur türküsü var,İnşallah öyle olmaz
  • Herdem Muhammed 5 yıl önce Şikayet Et
    Amın ınsallah
  • ???!!!! 5 yıl önce Şikayet Et
    Çin atasözü:Evlilik kale gibidir.Dışarıdakiler içeriye girmeye çalışır,içeridekiler dışarı çıkmaya çalışır".Kolay gelsin...
    Cevapla
  • Bas Git 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen çinlimisin. Bize ne çin Ata sözünden. Çinliler milyonlarca uygur türklerine kötülük yapsin ,sende burada çin Mali reklamini yapiyorsun.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.