Mardin'de koronavirüs alarmı! Sonuçlar çıktı
Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının görülmesinin ardından tüm ülkede alarma geçildi.
Bu önlemler kapsamında Mardin'de hem umreden dönenler, hem de Irak ve İran'dan gelen şoförlerin de bulunduğu vatandaşların öksürük ve solunum şikayetleri üzerine koronavirüs şüphesiyle gözlem altına alındı. Gözlem altına alınan vatandaşlardan alınan testlerinin hepsi negatif çıktı.
Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs Türkiye'yede de tespit edilmişti.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bir hastanın testinin pozitif çıktığını açıklamasının ardından tüm ülkede teyakkuz haline geçildi.
GÖZLEM ALTINA ALINDILAR
Suudi Arabistan'ın Medine kentinden Mardin'e umreden dönenler ile Irak ve İran'dan gelen bütün şoförler koronavirüs nedeniyle alınan önlemler kapsamında kontrolden geçirildi. Kontroller sırasında ateş, öksürük ve solunum sıkıntısı tespit edilenler gözlem altına alındılar.
İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgilere göre gözlem altında olan vatandaşlardan alınan bütün tahlil sonuçlarının temiz çıktığını açıkladı.
YORUMLAR
4 Yorum Var-
Boşver
5 yıl önce
Şikayet Et
Şu ana kadar korobadan ölenler bir günde açlıktan ya da obeziteden ölenlerin sayısını geçmiyor?
Beğen
Toplam 2 beğeni
-
geri
5 yıl önce
Şikayet Et
sen gez ortalıkta kardeşim . hatta iranlılar gibi git türbe yala. korona tek başına bütün sağlık sistemini ekonomiyi çökertecek kapasitede obeziteden ölen adamın ekonomiye zararı varmı yiyorsa çık git hastanelerin haline bak.
Beğen
İlk beğenen sen ol
-
Şeyhmus Gün
5 yıl önce
Şikayet Et
Yabancıları sokmasınlar ülkemize
Beğen
Toplam 5 beğeni
-
CANER
5 yıl önce
Şikayet Et
sen çok haklsıın kardeşimmm
Beğen
İlk beğenen sen ol
-
Chc Yılmaz
5 yıl önce
Şikayet Et
3 ayda bu mikroptan 4000 kişi öldü.Halbuki dünyada günde 300.000 insan ölüyor.Yapılnası gereken ölüm sonrası için hazırlık yapmaktır
Beğen
Toplam 6 beğeni
-
O bir MARDİNLİ
5 yıl önce
Şikayet Et
Çok şükür ülkem temiz mardinim de temiz
Beğen
Toplam 39 beğeni
-
mehmet
5 yıl önce
Şikayet Et
geçmiş olsun ALLAH ülkemize uğratmasın bu hastalığı
Beğen
Toplam 43 beğeni
-
........
5 yıl önce
Şikayet Et
Amin.
Beğen
Toplam 3 beğeni
-
Yaşar dede
5 yıl önce
Şikayet Et
Amin amin amin
Beğen
Toplam 3 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle