Mardin

Piknikçileri böyle engellediler

10:45 24 Mart 2020 2 Yorum Var
Piknikçileri böyle engellediler

Mardin'in Derik ilçesinde, polis ekipleri, Gap Şelalesi'nde piknik yapanları uyararak, şelaleye giden yolu iş makinesi ve taşlarla kapattı.



Türkiye'nin 223'üncü Tabiat Parkı ilan edilen Derik ilçesindeki Gap Şelalesi'nde piknik yapanları tespit eden polis ekipleri harekete geçti. Koronavirüs önlemleri kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından  yasaklanmasına rağmen Gap Şelalesi'nde çok sayıda kişinin piknik yaptığını gören polis ekipleri, zırhlı araçta Türkçe ve Kürtçe uyarı anonsu yaparak, bu kişilerden evlerine gitmelerini istedi. 

Uyarıların ardından piknikçilerin alandan uzaklaştığı görülürken, Gap Şelalesi'ne giden yol ise polis ekipleri tarafından iş makinesi ve taşlarla kapatıldı. 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Misafirrrrr 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar gereksiz insanlarımız var ya rabbi ya... bu ne sorumsuzluk bu ne vurdum duymazlik... silah zoruyla mı evlerde tutulmalisniz anlamış değilim . Az biraz akli selim davranin ya hu... devlet millet canla basla bu illetle uğraşırken bu rahatlık neden...
    Cevapla
  • taahhüt 4 yıl önce Şikayet Et
    hala pilknik yapan veya sorumsuzlukta ısrar edenlerden; hasta olmaları halinde hastaneye gitmeyeceklerini tedavi edilmeyeceklerini ve iyileşirlerse adam öldürmeye teşebbüsle yargılanmayı kabul ettikleri hususunda tahhütname alın ...
    Cevapla
  • Aynen 4 yıl önce Şikayet Et
    Hasta olursam en son beni tedavi edin, veya yapmayabilirsiniz
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.