Mardin

Serinlemek için girdiği suda son nefesini verdi

08:57 09 Haziran 2020 1 Yorum Var
Serinlemek için girdiği suda son nefesini verdi

Mardin'de Midyat ve Nusaybin ilçeleri arasında bulunan Karasu Çayı'na serinlemek için giren bir genç, boğularak hayatını kaybetti.

Midyat Beyazsu mevkiinde “Karasu” olarak bilinen alanda piknik yaparken serinlemek için girdiği çayda gözlerden kaybolan Musa Atuğ, arkadaşları tarafından yapılan aramanın sonucunda çıkarıldı.

21 yaşındaki Budaklı (Kerşef) köyü nüfusuna kayıtlı Musa Atuğ isimli genç, serinlemek için suya girdi.Bir süre sonra akıntıya kapılan gencin, suya batarak boğulduğu öne sürüldü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sudan çıkarılan Atuğ’a müdahale eden sağlık ekipleri, gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

Askerden yeni geldiği belirtilen Atuğ’un Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından gencin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Midyat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayı duyan gencin arkadaşları ve yakınları hastaneye akın etti. Ölüm haberini alan ailesi morg önünde sinir krizi geçirilirken, Şüpheli olarak görülen boğulma olayıyla ilgili savcılık geniş kapsamlı soruşturma başlattı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah CC rahmet eylesin Mekânın Cennet olsun Allah ailesine ve sevenlerine sabırlar versin
    Cevapla
  • German 50 3 yıl önce Şikayet Et
    Okullar da Yüzme dersi verilmesi şart, yani kagit üzerinde
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.