Mardin

Mardin’de 2 çocuk babası adam arazi sularken canından oldu!

14:15 01 Haziran 2022 1 Yorum Var
Mardin’de 2 çocuk babası adam arazi sularken canından oldu!

Mardin’in Derik ilçesinde tarla sulaması yaptığı sırada 28 yaşındaki Servet Arslan’ı yılan ısırması sonucunda yaşamını yitirdi.

Derik'in kırsal Hisaraltı Mahallesi’nde oturan, 2 çocuk babası Servet Arslan, dün sabah 2 kilometre uzaklıktaki araziye gitti. Pınarcık Mahallesi’nde tarla sulaması yaptığı sırada Arslan'ın sol ayağından yılan ısırdı. Arslan'ın gece saatlerine kadar eve dönmemesi üzerine yakınları, sulama yapılan tarlaya gitti. Hareketsiz yattığı görülünce jandarma ve sağlık ekiplerine bildirildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, Arslan’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Ambulansla Derik Devlet Hastanesi'ne götürülen Arslan'ın cansız bedeni, morga konuldu. Yapılan ön otopside Arslan'ın, yılan ısırması sonucu öldüğü belirtildi. Arslan’ın cenazesi, otopsinin ardından yakınlarına teslim edilirken, Hisaraltı Mahallesi’nde toprağa verildi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    demek ihtiyatsız davranıp sulamayı yalınayak yapmış,yılan ve akrebin arayıpda bulamadığı şey,çıplak ayak. kalın kot gibi bir pantolon ve bir çizme giyseydi sokamazdı sanırım.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.