Mardin

Hac görevi için gittiği kutsal topraklardan bir daha dönmedi

17:18 25 Ağustos 2023 4 Yorum Var
Hac görevi için gittiği kutsal topraklardan bir daha dönmedi

Mardin Midyat'ta yaşayan Hüsamettin Manya, 2 ay önce hac görevini yerine getirmek için gittiği kutsal topraklardan dönmedi.

Amcasına baktığını dile getiren ve aylardır bulunması için çabaladığını söyleyen yeğeni Zeynep Barış, hacca giden amcasından bir daha haber alamadıklarını dile getirdi. Barış, "Bundan 2 ay önce amcam hac farizasını yerine getirmek için hacca gitti. Orada Arafat tepesinde kayboldu. Onu her yerde arıyorum çok üzülüyorum. Numarasını fotoğrafını hac bölgesindeki yetkililere çabuk bulunması için gönderdik. Bütün her yere fotoğrafını yaydık. Kaç aydır perişan olduk. Kim onu görürse Allah rızası için bizlere haber versin. Amcamın adı Hüsamettin Manya" dedi.

Mekke ve Medine’deki hapishane, hastanelerde aramadık yer bırakmadıklarını ancak şu ana kadar herhangi bir olumlu netice alamadıklarını dile getiren Zeynep Barış, "Her an müjdeli bir haber bekliyoruz. En son Arafat bölgesinde görülmüş denildi. İlgili olanlardan şimdiden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • sancaktepe 8 ay önce Şikayet Et
    Allah sevdiklerine kavustursun insallah.
    Cevapla
  • Yorgun Yorumcu 8 ay önce Şikayet Et
    huzuru bulunca dönmekten vaz geçti belkide.
    Cevapla
  • Asım 8 ay önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • Gürbüz 8 ay önce Şikayet Et
    Aşağıdaki arkadaşın mesajını, HABER7.COM Yetkilileri tarafından DİYANET'e iletilmesi (haber konusu ile birlikte), YERİNDE BİR İŞ OLUR. Kolay gelsin.
    Cevapla
  • emekli misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Mevlüt Çakmak ın yorumuna göre sağlık çadırına alınmış ve kafile başkanına bilgi verilmiş o Hacı amcaya ne olduğunu kafile başkanı bilmesi gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.