Mardin

Alman psikolog evlenmek için geldiği Mardin'de Müslüman oldu

11:44 01 Mart 2024 7 Yorum Var
Alman psikolog evlenmek için geldiği Mardin'de Müslüman oldu

Almanya vatandaşı psikolog Natalie Strupp, Almanya'da tanıştığı Mardinli Kadir Doğan ile evlenmek için geldiği Türkiye'de Müslüman oldu.

Mardin İl Müftülüğüne başvurarak, ihtida etmek istediğini belirten Almanya vatandaşı psikolog Natalie Strupp, Müslüman oldu. İl Müftülüğünde Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan ihtida merasiminde, İl Müftü Vekili Ali Üney tarafından Natalie Strupp'a İslam dininin inanç, ibadet ve ahlak esaslarına dair aydınlatıcı bilgiler verildi.

Hayatını birleştireceği Mardinli Kadir Doğan ile birlikte müftülüğe giden Strupp, kendi arzusuyla Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu ve 'Melek' ismini aldı.

Törende, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Strupp, okunan duaya eşlik etti. İl Müftü Vekili Üney, Strupp'a ihtida belgesi verdi, Kur'an-ı Kerim ve aile birliğinin önemini anlatan kitaplar hediye etti.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • bursa 1 ay önce Şikayet Et
    Elhamdülillah
    Cevapla
  • Yörük GURD 1 ay önce Şikayet Et
    Fitneye gelmediyse kutlu olsun. Mutluluklar dileriz.
    Cevapla
  • Recep IŞIK 1 ay önce Şikayet Et
    Şimdi bu Alman FATANTAŞI siz MÜSLÜMANSANIZ ben neyim acaba demez mi?Bizler yaşam tarzıyla HIRISTİYANLARI geçmedik mi?Bizim neremiz MÜSLÜMAN? Müslümanlar ölmüş hepsi MEZARDA,MÜSLÜMANLIKTA GALİBA BİLMEM Kİ AMA GÖKLERDEDİR.GÖKLERE ÇIKMIŞTIR.Müslümanlık nerde insanlık geçmiş bile bizden.Adam aldatmaksa maksat aldanan yok nafile.Kaç hakiki MÜSLÜMAN gördümse hep makberdedir.
    Cevapla
  • HALİT 1 ay önce Şikayet Et
    Bize bakıp ula ben zaten müslümanmışım ya demese bari
    Cevapla
  • Abdurrahman Paksoy 1 ay önce Şikayet Et
    meleklerin cinsiyeti olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.