Mersin

Hakkari'deki terör saldırısı

10:29 08 Eylül 2015
Hakkari'deki terör saldırısı

AK Parti Mersin İl Başkanı Taşpınar: "Türkiye’nin birlik ve beraberliğine yönelik bu hain saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacak"

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, bölücü terör örgütünün Hakkari Dağlıca'da düzenlediği hain saldırı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Taşpınar, yaptığı yazılı açıklamada, Mehmetçiğe yapılan hain saldırıya tepki göstererek saldırıyı nefretle kınadığını belirtti. 

Son zamanlarda artan terör saldırılarının amacının Türkiye'nin huzur ve istikrarını bozmak olduğunu vurgulayan Taşpınar, şöyle devam etti:

"Türkiye’nin birlik ve beraberliğine yönelik bu hain saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacak. Terörün dini, ırkı, milliyeti yoktur. Hain saldırıları yapanlar ve teröre destek olanlar şunu net bir şekilde bilmelidir ki, bu tür saldırılar halkımızın direncini ve birlikteliğini bozamayacaktır. Tam tersi arttıracaktır. Bugün suçlamak, eleştirmek, hamaset istismar ve tahrik tohumları ekmek yerine birbirimize kenetlenerek dik durmak zorundayız. Bu bağlamda medyayı ve halkımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına ve milletimize sabırlar, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim."

Taşpınar, terörle mücadelenin, terör örgütlerini bitirene kadar büyük bir kararlılıkla devam edeceğini kaydetti. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.