Mersin

Mersin İdmanyurdu çıkış arıyor

15:14 14 Ekim 2015
Mersin İdmanyurdu çıkış arıyor

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonuna puan kayıplarıyla kötü başlayan Mersin İdmanyurdu, 8. hafta mücadelesinde Trabzonspor'u yenerek, çıkışa geçmeyi hedefliyor. 

Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Ayhan Erdem yaptığı yazılı açıklamada, 2016 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne direkt katılma hakkı elde eden A Milli Futbol Takımı'nın, kendileri için de örnek olması gerektiğini belirtti.

Milli takımın elemelere kötü başladığını ancak inanarak başarıya ulaştığına dikkati çeken Erdem, kendilerinin de sıkıntılı bir dönemden geçtiğini aktararak, şu ifadeleri kullandı:

"Her ne kadar kötü başlangıç yapsak da inanırsak başarıya ulaşırız. Ligde arzu ettiğimiz yerde olmayabiliriz ancak inanırsak başaracağımızdan hiçbir şüphem yok. Ben bu bağlamda başarıya inanan herkesi kenetlenmeye davet ediyorum. Trabzonspor karşısında alacağımız bir galibiyetle öz güvenimizi yeniden kazanıp, çıkış yakalayacağımızdan şüphem yok. Milli takım örneğinde olduğu gibi inanan başaracaktır."

Süper Lig'in geride kalan 7 maçlık bölümünde 5 kez yenilen, 2 kez de beraberlik yaşayan Mersin İdmanyurdu, 2 puanla 18. ve son sırada bulunuyor. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.