Mersin

Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Erdem:

16:03 20 Ekim 2015
Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Erdem:

 Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, Trabzonspor maçında alınan galibiyetle üstlerinde oluşan baskıyı attıklarını bildirdi.

Erdem yaptığı yazılı açıklamada, 8. hafta sonunda gelen galibiyetin kendilerine gelecek haftalar için öz güven sağlayacağını belirtti.

Ligin ilk 7 haftasında galibiyetle tanışamayan Mersin İdmanyurdu'nun "şeytanın bacağını" Trabzonspor karşısında kırdığını aktaran Erdem, "Bu galibiyetle üzerimizdeki baskıyı attık. Ligde henüz galibiyetle tanışamamış olmak ve iyi futbol sergilememize rağmen sahadan 3 puanla ayrılamamak takım üzerinde büyük baskı oluşturmuştu. Bu baskıyı bir galibiyetle atlatacağımızı biliyorduk. Bu bilinçle Trabzonspor karşısına 3 puan hedefiyle çıktık ve maçtan galip ayrılmasını bildik" ifadelerini kullandı.

Camia olarak bu galibiyete ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Erdem, bu zorlu süreçte taraftardan yöneticisine, kulüp personelinden basına kadar herkesin kenetlendiğini aktardı.

Erdem, bu hafta oynayacakları Gaziantepspor maçına odaklandıklarını ve karşılaşmayı kazanarak ligde daha rahat bir nefes almak istediklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.