Mersin

"Tatile değil, sandığa gidin"

14:31 25 Ekim 2015
"Tatile değil, sandığa gidin"

ÇUKTOB Başkanı Demir: "Öğretmenlerin 2 Kasım'da da izinli sayılmalarıyla tatil 5 güne uzayacak. Bu biz turizmciler açısından önemli bir fırsat gibi görünse de vatandaşlara çağrımız, tatile değil sandığa gitmeleri yönünde"

 Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, 30 Ekim Cuma günü kamu çalışanlarının izinli sayılmasıyla tatil süresinin uzadığını belirterek, "Bu biz turizmciler açısından önemli bir fırsat gibi görünse de vatandaşlara çağrımız, tatile değil sandığa gitmeleri yönünde" ifadelerini kullandı.

Demir, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Ekim Cuma günü kamu çalışanlarının idari izinli sayılmaları kararının ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın hafta sonu tatiliyle birleşmesiyle tatilin 4 güne çıktığını hatırlattı. 

Turizmcilerin en çok sevdiği zamanların tatil günleri olduğunu ifade eden Demir, 1 Kasım günü Türkiye'nin sandığa gideceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Öğretmenlerin 2 Kasım'da da izinli sayılmalarıyla tatil 5 güne uzayacak. Bu biz turizmciler açısından önemli bir fırsat gibi görünse de vatandaşlara çağrımız, tatile değil sandığa gitmeleri yönünde. Çünkü ülkemizde 1 Kasım günü bir seçim yapılacak. Her seçim demokratik bir hak, oy kullanmak da bir vatandaşlık görevi. 1 Kasım seçimlerinde sandıktan, istikrar, güven, demokrasi, huzur ve barış gibi değerlerin güçlenerek çıkmasını diliyorum."

 

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.