Mersin

Mersin İdmanyurdu Kulübü Basın Sözcüsü Erdem:

13:27 30 Ekim 2015
Mersin İdmanyurdu Kulübü Basın Sözcüsü Erdem:

 Mersin İdmanyurdu Kulübü Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, Medipol Başakşehir karşısında son dakikada kalelerinde gördükleri golle 1 puana razı olduklarını belirterek, "Sezon başından bu yana gelen üzerimizdeki bu şanssızlığı bir türlü atmamız lazım" ifadelerini kullandı.

Erdem, yaptığı yazılı açıklamada, Medipol Başakşehirspor karşısında son dakikada kaçan galibiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Lig başladığı günden bu yana çok talihsiz puan kayıpları yaşadıklarını anlatan Erdem, bireysel hatalar ve şanssızlıklardan dolayı birçok maçtan puansız ayrıldıklarını vurguladı.

İyi futbol oynadıklarını aktaran Erdem, şunları kaydetti:

"Medipol Başakşehir karşısında iyi bir futbol sergiledik ve galibiyeti hak edecek mücadeleyi verdik ancak son dakikada kalemizde gördüğümüz golle 1 puana razı olduk. Sezon başından bu yana gelen üzerimizdeki bu şanssızlığı bir türlü atmamız lazım. Trabzonspor galibiyetiyle çıkış yakalamak istesek de son 2 maçtan 1 puan çıkarabilmemiz moralimizi iyice kaçırdı. İyi futbol ve mücadeleci bir oyun sergilememize rağmen istediğimiz sonucu bir türlü alamıyoruz. Puan kaybı yaşadığımız maçlara bir bakın. Hemen hepsinde rakibimize karşı üstünlük sağladık. Ancak gelin görün ki futbolun adaleti yok. Elbette bahanelerin arkasına sığınmayacağız. Daha çok çalışıp ligde çıkış ve galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. İyi bir takım olduğumuzdan ve bu çıkışı yakalayacak güçte olduğumuzdan kimsenin şüphesi olmasın."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.