Mersin

MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tekli:

10:44 02 Kasım 2015
MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tekli:

"Ekonomi 6 aydır durmuş, iş dünyası karamsarlık içerisindeydi. 1 Kasım seçimlerinde sandıktan tek başına iktidar, yani istikrar kararı çıktı"

 Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, 1 Kasım seçimlerinde sandıktan tek başına iktidarın ve istikrarın çıktığını belirtti.

Tekli, yazılı açıklamasında, iş dünyası olarak yaklaşık 6 aydır seçim gündeminden çıkamadıklarını, bu süre içerisinde ekonominin durma noktasına geldiğini ifade etti.

Bu siyasi belirsizlik sürecinde karamsarlık içerisine girdiğini aktaran Tekli, bugünden sonra işe koyulma zamanının geldiğini vurguladı.

Erken seçim döneminde kaybedilen zamanın telafi edilmesi gerektiğine dikkati çeken Tekli, şöyle devam etti:

"Ekonomi 6 aydır durmuş, iş dünyası karamsarlık içerisindeydi. 1 Kasım seçimlerinde sandıktan tek başına iktidar, yani istikrar kararı çıktı. Milletimiz AK Parti'ye bir kez daha tek başına ülkenin idaresini teslim etti. Şimdi geçmişi unutup çok çalışma zamanı. Bizler iş dünyası olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Hükümet partisinden tek beklentimiz ise bir an evvel ekonomik istikrarın sağlanması ve ülkenin geleceğine yönelik projelerin hayata geçirilmesidir. İş dünyasının siyasi belirsizlikten dolayı ötelediği yatırımlarına hız kazandıracağı, Mersin başta olmak üzere Türkiye'nin birçok yerinde yeni yatırımların, yeni istihdam alanlarının açılacağı kanaatindeyiz. Umarız 1 Kasım Genel Seçim sonuçları ülkemize hayırlar getirir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.