Mersin

Mersin'de izinsiz gösteride yaralanan çocuğun ölmesi

14:37 23 Aralık 2015
Mersin'de izinsiz gösteride yaralanan çocuğun ölmesi

Mersin'in Tarsus ilçesinde izinsiz gösteri sırasında silahla yaralanan ve hastanede yaşamını yitiren çocuğun cenazesi defnedildi.

Fahrettin Paşa Mahallesi'ndeki izinsiz gösteri sırasında silahla karın bölgesinden yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 13 yaşındaki Davut Özer'in cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Burada yapılan incelemede Özer'in karnından çıkan kurşunun eline saplandığı belirlendi.

Yakınları tarafından teslim alınan Özer'in cenazesi, Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki Nur Camisi'nde kılınan namazın ardından Tarsus Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Polis ekiplerinin çocuğun ölümüne neden olan silahı ve zanlıyı bulmaya yönelik çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Bu arada, dün terör örgütü yandaşları tarafından ateşe verilen Fahrettin Paşa İlkokulu'nun kullanılamaz hale geldiği, öğrencilerin başka bir okulda eğitimlerine devam etmeleri için çalışma başlatıldığı kaydedildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde dün akşamki izinsiz gösteriler sırasında kim tarafından ateşlendiği henüz belirlenemeyen silahla vurulan 13 yaşındaki Davut Özer, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmiş, Emniyet Müdürlüğünce çocuğa "dom dom kurşunu" olarak tabir edilen av tüfeği saçmasının isabet ettiği açıklanmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.