Mersin

Tarsus İdmanyurdu Başkanı Yüksel:

15:33 29 Şubat 2016
Tarsus İdmanyurdu Başkanı Yüksel:

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu'nun başkanı Erdal Yüksel, takımın hak ettiği yere geleceğini ve tehlikeli bölgeden uzaklaşacağını belirterek, "Bundan sonraki her maçımızı final havasında oynayacağız" dedi.

Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde kolay maç olmadığını, tüm karşılaşmalardan galip ayrılmak için gayret gösterdiklerini söyledi.

Amed Sportif Faaliyetler karşısında futbolcuların çok güzel bir mücadele ortaya koyduğunu ifade eden Yüksel, şöyle konuştu:

"Yönetim olarak Tarsus İdmanyurdu futbolcularından bundan sonraki karşılaşmalarda da aynı başarıyı göstermelerini bekliyoruz. Amed Sportif Faaliyetler takımı karşısında özellikle 2. yarıda ortaya koyduğumuz futbol tüm taraftarlarımızın takdirini kazandı. Futbolcularımız bu güzel oyunlarını 3 gol atarak taçlandırdılar. Kendilerini ve teknik heyetimizi kutluyorum. Bundan sonraki karşılaşmalarda da seri galibiyet yakalamak istiyoruz. Bu konuda futbolculara güveniyorum. Taraftarlarımızın desteği ve futbolcularımızın gayreti ile Tarsus İdmanyurdu hak ettiği yere gelecek ve tehlikeli bölgeden hızla uzaklaşacak. Bundan sonraki her maçımızı final havasında oynayacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.