Mersin

Başkan Tollu hizmetlerini anlattı

16:02 09 Nisan 2016
Başkan Tollu hizmetlerini anlattı

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçeye birçok hizmet yaparak halkın daha rahat hayat sürmesi için çalıştığını bildirdi.

Tollu, Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, başkanlıktaki 7 yılını değerlendirdi.

Halkın istek ve taleplerini en iyi şekilde yerine getirebilmek için üreten bir belediyecilik anlayışıyla hizmet vermeye çalıştığını belirten Tollu, şöyle konuştu:

"Erdemli'de altyapı ve üstyapı bakımından her mahallemize, her köyümüze eşit bir şekilde hizmet ettik. Erdemli'nin hangi sorunları varsa belediye olarak onları ortadan kaldırdık. İlçemizde asfaltlanmamış yollar çok az. Asfalt yapımında büyük yol aldık. Kendi ürettiğimiz parke taşlarıyla merkez ve mahallelere parke taşı döşeyerek ilçemizi çamurdan kurtardık. Erdemli artık herkesin güzel bir şekilde yaşayıp hizmet aldığı ilçe konumuna geldi. 7 yılda birçok hizmet yaparak değerli halkımızın daha rahat hayat sürmesini sağlamaya çalıştık."

Hayata geçirdikleri projeyle sahili güzelleştirip, arıtma tesisiyle de denizi temiz tutmayı başardıklarını dile getiren Tollu, hizmete devam edeceğini belirtti.

Daha sonra, belediye hizmetlerinde emeği geçenlere plaket verildi.

Toplantıya Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Belediye Meclisi üyeleri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.