Mersin

Mersin'in değerleri Ankara'da tanıtılacak

15:35 26 Nisan 2016
Mersin'in değerleri Ankara'da tanıtılacak

Mersin Valiliği himayesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla bu yıl ikincisi düzenlenecek "Mersin Tanıtım Günleri", Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde 28 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, "2. Mersin Tanıtım Günleri"nin, Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceği bildirildi.

Ankara'nın çeşitli semtlerinde narenciye ve cezerye dağıtımıyla başlayacak tanıtım günlerinde, yerel sanatçıların mini konserleri ve halk oyunu gösterileri de yer alacak. Resmi açılış töreni 28 Nisan Perşembe günü saat 14.00'de Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

"2. Mersin Tanıtım Günleri" boyunca Turgay Başyayla, Metin Özülkü, Yıldız Çam ve Erdal Güney'in konserlerinin de yer alacağı çok sayıda etkinlik düzenlenecek.

1 Mayıs Pazar akşamı sona erecek tanıtım günlerinde yöresel sanatçılar, ozanlar ve aşıkların da sahne alacağı konserler, halk oyunu gösterisi, defile, sergi ve imza günleri yapılacak. Mersin'in ekonomik zenginlikleri, kültürel değerleri, damak tadı, müziği, el sanatları, Ankaralılara tanıtılacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.