Mersin

Mersin'deki "Dragon Festivali"

16:08 08 Mayıs 2016
Mersin'deki "Dragon Festivali"

Mersin'de düzenlenen "Dragon Festivali"nin 2'nci günü çeşitli etkinliklerle devam etti.

HSB Grup tarafından Mersin Limanı yakınlarında düzenlenen festivalde bugün 42 takım birincilik için kürek çekti. Aralarında iş dünyası ve kamu kurumlarının da yer aldığı takımlar, denizde kıyasıya yarıştı. Festival kapsamında düzenlenen çeşitli yarışmalar, katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Dragon Festivali Mersin organizatörlerinden Filiz Yapar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, festivalin 2'nci gününün oldukça eğlenceli geçtiğini belirtti.

Festivalde firmaların farklı etkinliklere de katıldıklarını ifade eden Yapar, şöyle devam etti:

"Festivalimiz İstanbul ve İzmir'de de yapılıyor. Daha önce Adana ve Ankara da vardı. Deniz üzerinde yapılan güzel bir organizasyon. Kara kısmında çadırları kuruyoruz, firmalarla birlikte birbirinden güzel ve renkli etkinlikler düzenliyoruz. Festivale katılan firmalar giderek artıyor. Kürek yarışlarında takımlar 16 kürekçi 1 davulcudan oluşuyor. Firmalar istedikleri takdirde 2 ya da 3 takımla da katılabiliyor. Bu yıl aramızda sivil toplum kuruluşları da var. Stantlar kurarak isteyen okullar, firmalar kendi broşürlerini dağıtabiliyor."

Mersin'deki organizasyona 42 kurumun takım olarak katıldığını, 2'nci gün etkinliklerinin havanın güzel olmasıyla daha da eğlenceli geçtiğini aktaran Filiz Yapar, etkinliği Mersin'de sürekli hale getirmek istediklerini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.