Mersin

Tarsus'ta savcı ve hakimlere veda etkinliği

14:15 13 Haziran 2016
Tarsus'ta savcı ve hakimlere veda etkinliği

Tarsus’ta görev yaparken tayini çıkan savcı ve hakimlere veda etkinliği düzenlendi.

Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca bir restoranda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, hakim ve savcıların ağır bir yüklerinin olduğunu belirtti.

Tayini çıkan 21 adliye personeline yeni görevlerinde başarılar dileyen Atmaca, şöyle devam etti:

"Bugün burada 21 adliye personelimizin tayinleri vesilesiyle veda etkinliğinde bir araya geldik. Öncelikle ilçemizden tayini çıkan değerli Cumhuriyet Başsavcımıza, cumhuriyet savcılarımıza, hakimlerimize, ağır ceza reislerimize gidecekleri, görev yapacakları yerlerde üstün başarılar diliyorum. Ben geleli 10 ay oluyor. Çoğu hakimlerimizle, savcılarımızla tanışamadık ama tanıştığımız arkadaşlarımızla güzel diyaloglarımız oldu. Tarsus’ta gerçekten zaman çok hızlı geçiyor, çok yoğun bir şehir. Olaylara baktığımız zaman hakim ve savcılarımızın yükleri gerçekten ağır. Bunu biz de biliyoruz, biz de farkındayız. O anlamda inşallah hem cumhuriyet savcılarımız hem de hakimlerimiz burada edindikleri güzel tecrübelerle gittikleri yerlerde çok daha başarılı olacaklarına inanıyorum."

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ise tayini çıkan hakim ve savcılara yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Böyle bir etkinlikte bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Can, tayini çıkan hakim ve savcıların Tarsus'a güzel hizmetler sunduklarını kaydetti.

Ayrılığın kolay bir şey olmadığını ifade eden Can, "Bizler özellikle tanıdığımız savcı ve hakimlerimizin şehrimizden ayrılmasından şahsım ve kurumum adına üzüldüğümü belirtmek istiyorum ama bir de sevindiğimi belirtmek istiyorum. Kendilerini yakından tanıdığımız için, güzel dostluklar kurduğumuz için bizim sevinç kaynağımız olduğunu belirtmek istiyorum. Yeni görev yerinizde başarılar diliyorum." diye konuştu.

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ercan Kumhak da Tarsus'tan güzel anılarla ayrıldıklarını ifade etti.

Kaymakam Atmaca ile Belediye Başkanı Can, tayini çıkan hakim ve savcılara Nusret Mayın Gemisi plaketi takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.