Mersin

Mersin Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni

22:04 15 Haziran 2016
Mersin Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni

Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, iş sektörü kazancının ulusal kazanç olduğunu belirterek, vergilerin ekonomik refahın artmasını sağlayacağını söyledi.

Coşkun, Mersin'de bir otelde düzenlenen "Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni"nde yaptığı konuşmada, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılacak olması nedeniyle programda yer alamadığını anımsattı.

Vergi rekortmenleri sıralamasına giren iş adamlarına teşekkür eden Coşkun, "Burada, sanayicilerimiz, iş adamlarımız var, yani ülkemizin, Mersinimizin, büyümesine, gelişmesine ve istihdamına katkı sunan kardeşlerimiz var. Hepinizi yürekten tebrik ediyoruz." dedi.

Coşkun, bir ülkenin gelişmesinde verginin önemine değinerek, "İş sektörünün kazancı, ulusal kazançtır. Sizin vergileriniz, ülkemizin ekonomik refahının artmasını sağlayacak. Barajlarımızın dolmasını istiyorsak, çocuklarımızın daha güzel okullarda eğitim görmesini istiyorsak, yaşlılarımızın daha iyi bakım almasını istiyorsak, bunların temeli bu kaynakları temin etmektir. Petrolümüz, doğalgazımız olmadığına göre siz değerli, yüreği bu ülke için çarpan kardeşlerimizin üretimi sayesinde bunlar olacaktır." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Coşkun, Mersin Valisi Özdemir Çakacak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile birlikte vergi rekortmeni kurumların temsilcilerine ve iş adamlarına teşekkür belgelerin takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.