Mersin

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz'dan Gülnar'a ziyaret

10:39 27 Haziran 2016
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz'dan Gülnar'a ziyaret

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Gülnar ilçesini ziyarete ederek açılışlara katıldı.

Kocamaz, ilk olarak ilçede Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel'i makamında ziyaret etti. Daha sonra kapalı pazar yerini ve Burhanettin Kocamaz Parkı'nın açılışını yapar Kocamaz, Gülnar Otogarı'nın da temelini attı.

Açılışta bir konuşma yapan Kocamaz, Mersin'in bütün ilçelerine ayrım yapmadan hizmet ettiklerini ve etmeye devam edeceklerini söyledi. Sonrasında Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel ramazan etkinliğine katılan Kocamaz, Gülnar Çamlığında düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlarla buluştu.

Kocamaz, burada yaptığı konuşmada da ilçelerde gerçekleştirilen etkinliklerin Mersin'in ortak paydasında birleşmek ve hemşehricilik bilincinin arttırılması için oldukça önemli olduğunu kaydetti.

Ramazan ayının bereket bir araya gelme ve kaynaşma ayı olduğunu anlatan Kocamaz, şöyle konuştu:

"Ramazan ayında bu sofralarda, Mersin'in bütün ilçelerinde bir araya geliyoruz. Amaç sadece iftar açmak değil, bir araya gelip, hemşehricilik bilincimizi arttırmak ve Mersin ortak paydasında bir araya gelmek. Bu gün Gülnar'da açılışlar ve temel atma törenleri yaptık. Gülnar'da yapacak olduğumuz bazı projeler var. Bunlar, grup köy yolların yapımı, mevcut mezbahane modernizasyonu, sağlıklı yaşam merkezi projesi, çocuk parkları, muhtarlık büroları, katı atık aktarma istasyonu projesi, çok amaçlı hizmet binası projesi. İnşallah en kısa zamanda bu projelerimizi gerçekleştireceğiz."

Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel de ilçede gerçekleştirilen etkinliklerin önemli olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.