Mersin

Tarsus Ticaret Borsası çalışanlarına sağlık kontrolü

12:07 12 Ekim 2016
Tarsus Ticaret Borsası çalışanlarına sağlık kontrolü

Tarsus Ticaret Borsası bünyesinde hizmet veren personeller, akciğer, işitme ve solunum fonksiyon testini içeren sağlık taramasından geçirildi.

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, çalışan personellerinin sağlıklarının önemli olduğunu ve "İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası" hükümlerine göre periyodik olarak personellerini sağlık taramasından geçirdiklerini belirtti.

Çalışma hayatının getirdiği sağlık sorunlarının en aza indirgenmesini, personellerin sosyal hayat kalitesi ve performanslarını artırmayı hedeflediklerini ifade eden Kaya, şöyle konuştu:

"Tarsus Ticaret Borsası olarak bünyemizde çalışanlarımıza iş güvenliği noktasında zaman zaman kurslar açarak, bilgilendirme çalışması yapılmakta. Rutin olarak belirli periyotlarda da sağlık ekipleri gelerek işçilerimizin sağlık taramasını yapıyor. Sağlık sorunları olan çalışanlarımıza gerekli yardım ve desteği sağlıyoruz. Taramalar sonucunda çalışanların daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda kaliteli hizmet üreten personellerimizin olmasını istiyoruz. Bu noktada da gerekli tüm tedbirlerimizi alıyoruz, olumsuz bir durumla karşılaşılması halinde hastaneye sevk ediyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.