Mersin

Vali Çakacak, muhtarlarla buluştu

16:54 17 Ekim 2016
Vali Çakacak, muhtarlarla buluştu

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla merkez ilçelerin mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vali Çakacak, buluşmada yaptığı konuşmada, muhtarlarla böyle bir etkinlikte bir arada bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Muhtarların devletle vatandaş arasında köprü görevi gördüğünü ifade eden Çakacak, muhtarların aynı zamanda seçimle göreve geldiğini, ülkemizde demokrasinin hem gelişmesi hem de yaygınlaşmasında muhtarlık görevinin son derece önemli bir rolü olduğunu aktardı.

Muhtarların kamu kurumlarına ve yerel yönetimlere ilettiği sorunların vatandaşların sorunu olduğunu ifade eden Çakacak, "Bu yüzden devlet olarak muhtarlarımıza elinizden gelen en büyük yardımı yapmak durumundayız. Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan'ın katılımlarıyla ilçelerde muhtarlarla toplantılar yapıyoruz. Bizlere iletilen bütün sorunları tek tek ele alıyoruz. Emin olun hiçbir sorun veya problem bir kenara bırakılmıyor. Uzun vadede, orta vadede ve kısa vadede çözülebilecek sorunların hepsine mutlaka geri dönüş sağlanıyor. Birinci tur toplantılarımızı gerçekleştirdik. Şimdi ikinci tur toplantılarına başlıyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.