Mersin

Mersin Şehir Hastanesinde 8 Mart kutlaması

17:22 08 Mart 2017
Mersin Şehir Hastanesinde 8 Mart kutlaması

Mersin Şehir Hastanesi yöneticileri, kadın hastaları, yakınlarını ve hastane çalışanları ziyaret ederek, 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı.

Şehir Hastanesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hastanede düzenlenen kutlama etkinliğinde Yönetici Recep Aydın ve Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Memnune Çamsarı, çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Hastaları da ziyaret eden heyet, hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dilekleri iletti.

Aydın, kadın çalışanlara yönelik konuşmasında, "Siz değerli kadın çalışanlarımızın, tarihi boyunca kadına özel önem atfetmiş bir toplum içinde, kadının şefkatli dokunuşu olmaksızın yürütülemeyecek bir hizmet olan sağlık hizmetinin en önemli yapı taşı taşı olduğunuzun bilincindeyiz. Bu bilinçle her zaman her konuda sadece yılın bir gününde değil daima yanınızda olduğumuzu belirtmek isterim. İçinde yaşadığımız bu zorlu çağda her gün sınandıkları bin bir güçlükle yılmadan mücadele eden, çalışan üreten, öğreten, yaşamlara ve kalplere dokunan, ilham veren tüm kadınların varlığı sayesinde yaşamlarımız anlam buluyor. Bu güzel gün vesilesiyle ülkemizin geleceği şefkatli ellerinde şekillenen siz kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım." ifadesini kullandı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.