Mersin

Mersin'de Hollandalı turistin ölü bulunması

12:23 17 Ağustos 2017
Mersin'de Hollandalı turistin ölü bulunması

Mersin'in Silifke ilçesinde bir ay önce kaybolduktan sonra ölü bulunan Hollandalı turist Joey Hoffman'ın (22) ailesi ilçeye gelerek cenazenin teslimi için gerekli olan DNA örneğini verdi.

Hoffman'ın annesi Jolanda Zandbergen Hoffmann, babası Frederik Hoffman ve erkek kardeşi Roben Hoffman cenazenin teslimi için gerekli işlemleri yapmak üzere Silifke'ye geldi.

Silifke Devlet Hastanesinde DNA için gerekli örnekleri veren aile, daha sonra Silifke Emniyet Müdürlüğüne giderek olay hakkında bilgi aldı. Burada Joey Hoffman'a ait özel eşyaları da teslim alan aile daha sonra ilçeden ayrıldı.

Bu arada, ailenin örnekleri ile Hoffman'dan alınacak örneklerin DNA testi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderileceği ve buradan gelecek rapor doğrultusunda cenazenin teslim edilebileceği öğrenildi.

Kayıp ihbarı yapılan Hoffman'ın bulunması için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), polis ve jandarma ekiplerince "drone" yardımıyla arama çalışması başlatılmıştı. Yapılan arama çalışmaları sonucu 14 Ağustos'ta Hoffman'ın cesedi Kuruçay Deresi mevkisinde bulunmuştu.

Adana Adli Tıp Kurumuna gönderilen Hoffman'ın cesedinde beklemeye bağlı olarak çürümeler meydana geldiği belirlenmiş, bu nedenle cenazenin DNA testi yapıldıktan sonra yakınlarına teslim edilmesine karar verilmişti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.