Mersin

Zeytin Dalı Harekatı

15:07 13 Şubat 2018
Zeytin Dalı Harekatı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Akdeniz Belediye Başkan Vekili Kaymakam Muhittin Pamuk, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de terör örgütlerine yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan askerlere ziyarette bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, ilk olarak Afrin'de terör örgütünün saldırısında yaralanan Piyade Komando Astsubay Üstçavuş Hüseyin Çakır'ı tedavi gördüğü Mersin Şehir Hastanesinde ziyaret etti.

Mersin Şehir Hastanesi Başhekimi Abdullah Serin'den bilgi alan Kocamaz, Çakır ile bir süre sohbet etti.

Daha sonra yine harekatta yaralanan ve tedavisinin ardından taburcu edilen Piyade Uzman Çavuş Fahrettin Aytekin'e evinde ziyarette bulunan Kocamaz, gazi ve ailesine "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Akdeniz Belediye Başkanvekili Kaymakam Pamuk da Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan ve GATA'daki tedavisinin ardından memleketi Mersin'e dönen Piyade Uzman Çavuş Alican Akçor'u evinde ziyaret etti.

Gazi Akçor ve ailesine "geçmiş olsun" dileklerini ileten Kaymakam Pamuk, "Canını bile esirgemeden vatan için çarpışan siz kahramanlara, bu vatan toprakları ve millet çok şey borçludur. Milletimizin hayır duaları daima sizlerle. Sizin gibi kahramanlarımız sayesinde birlik ve beraberliğimiz asla zarar görmeyecek ve her zaman korunacaktır. Gösterdiğiniz bu kararlılık karşısında hiç kimse direnemez." diye konuştu.

Akçor ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Tek düşüncesinin silah arkadaşları olduğunu aktaran Akçor, onların arasında olmayı çok istediğini dile getirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.