Mersin

Mersin'de sürdürülebilir kalkınma tartışılacak

14:54 30 Temmuz 2018
Mersin'de sürdürülebilir kalkınma tartışılacak

Mersin Büyükşehir Belediyesinin, Birleşmiş Milletler (BM) Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinin Türkiye Haritalandırılması Projesi kapsamında çalıştay düzenleyeceği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, BM Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı'nın (UCLG-MEWA) 2016-2019 dönemi eş başkanlığını üstelenen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında, sürdürülebilir kalkınma hedefleri konulu çalıştay yapılacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri'nde 2-3 Ağustos tarihlerinde yapılacak çalıştaya, UCLG-MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman ile projenin ortağı ve finansörü olan Dünya Yerel Yönetim ve Demokrasi Akademisi Vakfı'nın (WALD) Akademi Direktörü Hülya Alper de katılacak.

UCLG-MEWA Genel Koordinatörü Salim Korkmaz, Proje Sorumlusu Barış Timur ve Melis Şahin, WALD Proje Asistanı Ceyla Erenler'in de katılımcı olarak yer alacağı çalıştayda, sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda yerel yönetimlerin bilmesi gerekenler, proje ve faaliyetlerin değerlendirilmesi ile sürdürülebilir kalkınma hedeflerinin sınıflandırmaları ele alınacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.