Mersin

Ziraat odaları başkanları Anamur'da toplandı

10:46 24 Ekim 2018
Ziraat odaları başkanları Anamur'da toplandı

Anamur Ziraat Odasının ev sahipliğinde öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya, çok sayıda ziraat odası başkanı ve başkan vekili katıldı.

Mersin'in Anamur ilçesinde Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

TZOB Yönetim Kurul üyesi ve Osmaniye Ziraat Odası Başkanı Bahadır Sezgin, yaptığı konuşmada, modern ve teknolojik tarıma açık ve sürekli bu yolda ilerleyen oda başkanlarına teşekkür etti.

Bir hafta önce Antalya bölge toplantısının Ankara'da gerçekleştirildiğini bildiren Sezgin, "Orada il başkanlarımız sorunlarını, beklentilerini, taleplerini dile getirdiler. Toplantının Akdeniz'in batı ilçelerinde yapılması Alanya, Gazipaşa ve Anamur'un yoğun üretimi olması nedeniyle daha çok muz üzerinde daha çok durulacağını düşünüyorum. Amacımız merkez yönetim kurulu üyelerini, bu tür toplantılarda bulunuş amacıyla burada dinlediğimiz sorunları dosya haline getirip, bu dosyaları derleyip toparlayıp, Genel Merkezimize, ilgili muhataplarına ulaştırıp çözüm arayışlarına girmektir. Aynı şekilde Ankara'daki gelişmelerden de buradaki başkan arkadaşlarımızı bilgilendirmek istiyoruz." diye konuştu.

Anamur Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş de tarım ve çiftçilerin sorunlarını görüşmek için bir araya geldiklerini belirtti.

Toplantıda daha sonra oda başkanları, gündemle ilgili konuşmalar yaptı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.