Mersin

Korkunç olay! Öldürüp cesedi başında video çekti

09:16 27 Aralık 2018 2 Yorum Var
Korkunç olay! Öldürüp cesedi başında video çekti

Mersin'de hırsızlık için girdiği evde, emekli öğretmen İbrahim Yürümez'i bıçaklayarak öldüren 15 yaşındaki Yusuf G. yakalandı. Şüphelinin, cinayetin ardından cesetle birlikte video çekip, arkadaşına gönderdiği ortaya çıktı

Mersin'de hırsızlık için gittiği evde emekli öğretmeni bıçaklayarak öldürdükten sonra cesedin başında video çeken 15 yaşındaki çocuk, yakalandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Mezitli ilçesi Davultepe Mahallesi'ndeki evinde tek başına yaşayan emekli öğretmen İbrahim Yürümez'in (67),evde olduğu sırada 15 yaşındaki Yusuf G'nin zili çalıp eve girdiği iddia edildi.

Evde emekli öğretmeni bıçaklayarak öldüren zanlı, cesedin başında video ve fotoğraf çekip arkadaşına gönderdi. Arkadaşının polise ihbarda bulunması üzerine olay yerine giden ekipler, Yürümez'in cesedini buldu. Evde yapılan incelemede de televizyonun çalındığı belirlendi.

Zanlının kimliğini tespit eden ekipler, düzenledikleri operasyonla 15 yaşındaki zanlıyı gözaltına aldı. Yürümez'in cesedi Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Konyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca Ülkesine ve Milletine hizmet edecek emekli olunca,bir serseri gelip öldürecek ve katil bir kaç yıl yatıp çıkacak. Bu mu adalet. Kısasa kısas şart. Yoksa bütün öldürülenlerin vebali yasa çıkarıcıların üzerinedir.
    Cevapla
  • asi 5 yıl önce Şikayet Et
    bütün psikolog ve psikiyatrler genç bir çocuğun nasıl bu hale geldiğini araştırıp ülke genelinde gerekli tedbirleri almalılar valla yakında yanında silah olamadan dışarı çıkılamaz hale gelcek insanlar
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Fani 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaratık insan değil.Ömrü boyunca bir hücrede kalmalıdır.Sanki av avladıda marifet gibi fotoğraf çekip paylaşıyor. .
    Cevapla
  • ReisEmir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne ara bu kadar vicdansız merhametsiz olduk. İnsan söylecek söz bulamıyor. İdam edilsin desek çocuk diyecekler ama işlediği cinayet ve yaptıkları yaşından başından büyük. Kısas gelmeli, cezalar caydırıcı olmalı, hırsızlığı meslek haline getirenlerin elleri kesilmeli. Rabbimin koyduğu kanunları kaldırıp kendi eksik aklımızla kanun yaparsak toplum da adalette bu şekilde yozlaşır.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    idam olmazsa daha çok gündem olur bu tarz içerikler....idam olmasa bile caydırıcı ceza elzem....
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.