Mersin

Kampanyaya bağış yapmak için muz serasını sattı

15:08 08 Nisan 2020 5 Yorum Var
Kampanyaya bağış yapmak için muz serasını sattı

Mersin'in Anamur ilçesinde 79 yaşındaki çiftçi Sudi Kılınç , 7 dönümlük muz serasını satarak, Milli Dayanışma Kampanyası'na 50 bin lira bağışladı.

Yeşilyurt Mahallesi'nde yaşayan ve çiftçilik yaparak, geçimini sağlayan Sudi Kılınç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 'Biz Bize Yeteriz Türkiye'm' sloganıyla duyurulan Milli Dayanışma Kampanyası'na destek olmak istedi. Kendisine ait olan 7 dönümlük muz serasını satan çiftçi Kılınç, Anamur Kaymakamlığı Vefa Merkezi ekibini arayarak, bağış yapmak istediğini söyledi. Sudi Kılınç, eşi Makbule Kılınç (78) ile seradan elde ettiği paranın 50 bin lirasını kampanyaya bağışladı. Parayı kampanyanın hesabına yatıran Vefa Merkezi, Sudi Kılınç'a dekontunu teslim etti.

Ekonomik durumu uygun olan herkesi kampanyaya bağışta bulunmaya davet eden Sudi Kılınç, "Dünya malı dünyada kalır. O para benim değil. Allah insanlığı kurtarsın. Hepimize geçmiş olsun. Herkes elinden geldiği kadar yardım etsin. Para sıhhat için var. Sırf kendini düşünmeyeceksin. Halkı da düşüneceksin" dedi. 

Eşinin bu düşüncesini desteklediğini belirten Makbule Kılınç ise salgına karşı herkesten dikkatli olmasını istedi.

Kılınç çifti, salgınla mücadele kapsamında hizmet veren Anamur Kaymakamlık Vefa Merkezi ekiplerine de teşekkür etti.  

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Hacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun amca keşke sen gibi diğer zenginlerde düşünseler teşekkürler.
    Cevapla
  • Emin 4 yıl önce Şikayet Et
    Masallah
    Cevapla
  • Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun Amcam. Ellerinizden öpüyorum. Rabbim hayrinizi kabul etsin Bir Anamurlu olarak gurur duyduk sizlerle. Allah devletimizi en kısa sürede bu virüsten kurtarır INŞAALLAH.
    Cevapla
  • Fahrettin 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun amca ya dünya malı dünyada kalır sözü harika keşke herkes senin gibi düşünse bu dünyada herkes misafir her şey yalan ölüm gerçek bu dünya imtihan dünyası cenabı Allah yar ve yardımcımiz olsun komşusu açken tok yatan bizden değildir nankör olmayacaksın her şeyin değerini bileceksin sağlığının başta olmak üzere inşallah bu virüsten herks ibret almıştır ölümü unutanlar ölümü enselerinde hissetmiştir DÜNYA MALINA TAPMA ÖBÜR DÜNYAYA HAZIRLIK YAP 1SANİYE DAHA YAŞAYACAĞININ GARANTİSİ YOK CENABI ALLAH DEVLETIMIZE SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA POLİSİMİZE ASKERİMİZE GÜÇ KUVVET VERSIN HASTA OLAN HER VATANDASİMİZA ACİL ŞİFALAR DİLERİM
    Cevapla
  • ahmet akif akçay 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah sayınızı çoğaltsın.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.