Mersin

Pitbull dehşeti! Koyun ve kuzuları telef etti

07:46 24 Ocak 2021 22 Yorum Var
Pitbull dehşeti! Koyun ve kuzuları telef etti

Mersin'in Erdemli ilçesinde ahıra giren 2 pitbull cinsi köpek, 4 koyun ile 2 kuzuyu telef etti, 21 koyunu yaraladı.

Alınan bilgiye göre, Mersin'in Erdemli ilçesindeki Koyuncu Mahallesi'nde iki pitbull cinsi köpek, Cemal Gürül'e ait ahıra girerek koyun ve kuzulara saldırdı. Köpekler, ahırdaki 4 koyun ile 2 kuzuyu telef etti, 21 koyunu da çeşitli yerlerinden yaraladı.

İhbar üzerine gelen yetkililer, yerini tespit ettikleri 2 pitbullu veteriner yardımıyla yakalayarak Mersin Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağına götürdü.

Erdemli Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Koyunların sahibi Cemal Gürül, gazetecilere yaptığı açıklamada, bahçede çalıştığı esnada çocukların haber vermesiyle olayı öğrendiğini söyledi.

Ahıra geldiğinde 2 kuzu ile 4 koyunun telef olduğunu ve 21'nin de yaralandığını gördüğünü anlatan Gürül, köpeklerin sahibinin bulunarak gerekli cezanın verilmesini istedi.

 

YORUMLAR

22 Yorum Var
  • Boş ver 3 yıl önce Şikayet Et
    Pitbull eğitimi zordur çoğu pitbull eğitmeni bilir eğitimleri aksatılırsa gelene geçene saldırır hem pitbull tasmaları bol olmadığı sürece tasmasından kurtulamaz
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Boş ver 3 yıl önce Şikayet Et
    Pitbull eğitimi zordur çoğu pitbull egitimcileri bilir bu tür köpekleri egitimleri ASLA boş yani eğitimsiz bırakılmaz yoksa gelene geçene saldırır hem pitbull tasmaları bol olmadığı sürece tasmasından kurtulmaz
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • aliihsan 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ve buna benzere vahşi köpek cinslerinin bu ülkede alınıp evlerde beslenerek gezdirilmesi ve bakılması ticareti yapılması kesinlikle yasaklanmalıdır.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    hergün haber bu köpeklerle ilgili bunlar köpek değil sırtlan mutasyonu kırma genleri ile oynanmış sokak şeytanları bu köpeklerin üretilmesi beslenmesi yasaklanmalı toplanmalı itilaf edilmeli .
    Cevapla
  • Orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bilerek salinmis olmalı ikisi birden nasıl oluyorsa masum hayvanlara zarar veryo biri kaçtı desek ya diyeti bukadari pes bu ne zalimlik başka ülkede yapsalar hem para cezası hep hapis cezası veriliyo bizim ülkede herşey serbest bunu devletimizin dur demesi gerekiyo ama bizde insanı seven devlet yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.