Mersin

Eski eşini kızının gözü önünde vurmuştu! Çıkınca...

07:33 16 Haziran 2021 8 Yorum Var
Eski eşini kızının gözü önünde vurmuştu! Çıkınca...

Mersin'de boşandığı eşini, 7 yaşındaki kızlarının gözü önünde pompalı tüfekle vurup, ayağının sakat kalmasına neden olan sanık tahliyesini isteyip, “Çıkınca Hatun'u rahat bırakacağım. İşime gücüme bakacağım" dedi.

Olay, 27 Mayıs 2020'de Toroslar ilçesi Arpaç Sakarlar mevkisinde meydana geldi. Özkan Y., velayeti boşandığı Hatun Koç'ta olan kızını bayram alışverişine götürmek için istedi. Y. ve Koç, otogar yakınlarında buluştu. Hatun Koç, kızıyla birlikte Y.'nin otomobiline bindi. Özkan Y. barışıp, yeniden bir araya gelme teklifinde bulununca tartışma çıktı. Bu sırada Özkan Y., otomobili ıssız bir yöne doğru sürmeye başladı. Durumdan şüphelenen Hatun Koç, aracın yavaşladığı bir anı fırsat bilerek inip kaçmaya başladı. Y., yanında getirdiği pompalı tüfek ile Koç'a 3 el ateş etti. Yaralanan Hatun Koç, kaldırıldığı hastanede uzun süreli tedaviye rağmen koltuk değneğiyle yürümek zorunda kaldı. Tutuklanan Özkan Y. hakkında 'kasten yaralama' suçundan dava açıldı.

Mersin 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya tutuklu sanık Özkan Y., bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Mahkeme savcısı, sanık Özkan Y. hakkında mütalaasını açıkladı. Savcı, sanık hakkında 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istedi.

Duruşmada söz alan Özkan Y., "Pişmanım. Çıkınca Hatun'u rahat bırakacağım, işime gücüme bakacağım" diyerek tahliyesini istedi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar verip, son savunma için duruşmayı erteledi.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • akoyusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Adaletin bu mu dünya? en fazla 3 yıl yatıp çıkar...Kısas yok ki adalet var diyelim..Bir kaç yıl yatıp çıkacağını bildiği için vurup asıp kesiyor millet rahatça.. Kısas olsaydı görürdük zalimlerin ense traşlarını..
    Cevapla
  • dede 2 yıl önce Şikayet Et
    evlenirken 5 dakikada bir nikah memuru evlilik birliğini gelişigüzek kurup onaylattırıyor. boşanırken Aile ile ilgili aslı astarı bilgisi olmayan menşei isviçre uygulanışı almanya kararı Türk usulğ mahkeme raraı ile boşanma tam bir faciadır... evlilikte de boşanmadada kararı hakim svcı değil haltan juri görmesi lazım. o zaman aalet olur kimse itraz edemez... medeni hukuk bu konudaki sonuçları eh işte görüyorsunuz...
    Cevapla
  • rıza 2 yıl önce Şikayet Et
    şeriatı yaşamıyoruz barı kanunlarını uygulayalım kısas uygulansın başka cezaya gerek yok..
    Cevapla
  • Ali Özkılınç 2 yıl önce Şikayet Et
    serbest bırakılmamalı kesinlikle unutur yine yapar.
    Cevapla
  • bi okur 2 yıl önce Şikayet Et
    kısasa kısas
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.