Mersin

Mersinli minik Cemre’den OGM'ye duygulandıran mesaj: Sakın üzülmeyin

17:29 05 Ağustos 2021 4 Yorum Var
Mersinli minik Cemre’den OGM'ye duygulandıran mesaj: Sakın üzülmeyin

Orman yangınları içerisinden çıkan Mersinli Cemre’nin, “Ben her gece size dua ediyorum” notu duygulandırdı. Orman Genel Müdürlüğü notu paylaşarak, “Sen de merak etme sana yeşil bir vatan bırakacağız” dedi.

Mersin’in Ayancık ilçesinde vatandaşların orman yangınlarıyla mücadelede ekiplere yardım amaçlı Orman Genel Müdürlüğü’ne ulaştırdı kolilerin içerinden çıkan minik Cemre’nin, “Sakın üzülmeyin birlik olun, yeniden yeşeririz biz. Ben her gece size dua ediyorum.” notu duygulandırdı.

“SANA YEŞİL BİR VATAN BIRAKACAĞIZ”

Notu cevapsız bırakmayan Orman Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından minik Cemre’nin notunu paylaşarak, “Mersin/Aydıncık’a vatandaşlarımızın gönderdiği destek kolisinden minik Cemre'nin bu notu çıktı. Sevgili Cemre, güzel kalbinle yazdığın bu not bizleri çok duygulandırdı. Sen de merak etme sana yeşil bir vatan bırakacağız” dedi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • numan 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok duyggulandım,gözlerinden öpüyorum,vatan hainlerine duyurulur.Devlet büyüklerimden bir ricam var:artık idam cezası gelsin,ormanlarımızı yakan ve adam öldüren canileri sallandırsınlar artık,bu vatanın ekmeği suyu zehir zıkkım olsun vatan hainlerine.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • dinibütünoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    merhametli evlat bir ömür boyu mutlu ol allahım çoğaltsın
    Cevapla
  • Egeliden 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke ruhu temiz kalbi merhamet ve sevgiyle dolu insanlar sayesinde yükselecek.İyi ki varsın Cemre..Pek de güzel çizmişsin maşallah :)
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Gönülden teşekkür ediyorum tüm gayretleriyle çalışan Lara onlara destek veren tüm vatandaşlarıma gönülden kucak dolusu sevgiler saygılar sunuyorum bizler buradan Sivas tan dualarımız sizinle birlikte Allah yolunuzu bahtınızı açık eylesin inşallah AMİN biliyoruz ki canla başla mücadele ediyor sünüz bizlerinde duası sizinledir
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.