Mersin

Okulda dehşet! 12 yaşındaki kız, sınıf arkadaşını önce dövdü sonra öldürdü

15:47 30 Kasım 2022 29 Yorum Var
Okulda dehşet! 12 yaşındaki kız, sınıf arkadaşını önce dövdü sonra öldürdü

Mersin'de 12 yaşındaki kız öğrenci, sınavdan düşük not aldığı için kendisiyle alay ettiğini iddia ettiği sınıf arkadaşını önce su hortumuyla dövüp sonra bıçaklayarak öldürdü.

Olay, saat 12.00 sıralarında Hüseyin Okan Merzeci Ortaokulu'nda meydana geldi. E.D., aynı sınıfta eğitim gören Fatmanisa Yürekli'yi not yazarak okul tuvaletine çağırdı. E.D., tuvalette önce arkadaşını hortumla dövdü, ardından da evden getirdiği bıçakla boğaz ve karın kısmından ağır yaraladı. E.D. kaçarken, diğer öğrenciler okul yönetimine bildirdi. İhbar üzerine okula polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Fatmanisa Yürekli, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Yakalanıp, polis merkezine götürülen E.D., sınavdan kötü not aldığı için Yürekli’nin kendisiyle alay ettiğini olayı da bu nedenle gerçekleştirdiğini söyledi. Polis, olayda kullanılan suç aleti bıçağı da muhafaza altına alındı. 

YORUMLAR

29 Yorum Var
  • Müsafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimse şikayet etmesin. Bu durum öğretmen sınıfta çocuğuma bağırmış, tek ayak üstünde bekletmiş nasıl böyle yapar çocuğumun psikoloji bozuldu diye polise milli eğitime okul yönetimine giden velilerin suçudur. Eğitimcinin elin kolunu bağladık. Millet evinde bir çocukla uğraşamayıp 30 çocugu hiç bir yaptırım yapmadan eğit diye okula veriyor. Öğretmen de ne yapsın hiç bir şeye karışmıyor okulda disiplin sıfır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İkiside daha çocuk allah aylelere sabır versin inşallah üzücü bir haber
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede insanın köpek kadar değeri yok.Yarın çocuk der bu caniyi çıkarırlar,ölenin çocuk olduğuna bakmazlar.
    Cevapla
  • Sivas 58 1 yıl önce Şikayet Et
    Dehşetle okudum haberi ve çok üzüldüm. Söylenecek söz kalmadı da yapacak bir şey de yok. Allah sonumuzu hayırlı eylesin.
    Cevapla
  • ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    yapılan okul dizilerine çekidüzen verilmesi gerekir okul dizileri tamamen şiddet üzerine ve çocukların ahlaklarını hedef alan sahnelerle dolu dizlerdeki sahnelere bakıyoruz böyle bir okul hayatı yok ancak tamamen ahlaki değerleri hedef alınarak yapılıyor ve bu sonuçları doğuruyor gençlerimizin geleceği pek parlak görünmüyor allah ıslah etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.