Mersin

Kahreden olay! Araçtan inerken bayılınca canından oldu

09:20 29 Aralık 2022 4 Yorum Var
Kahreden olay! Araçtan inerken bayılınca canından oldu

Mersin Çamlıyayla'da kamyon sürücüsü 50 yaşındaki adam, yol kenarına park ettiği aracından inerken bayılıp başını çelik bariyere çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Olay, gündüz saatlerinde ilçeye bağlı Belçınar Mahallesi’nde meydana geldi. Tomruk yüklü 33 ADG 78 plakalı kamyonuyla Tarsus yönüne ilerleyen Aydın Karataş, iddiaya göre direksiyon başındayken rahatsızlandı. Kamyonu yolun sağına park eden Karataş, araçtan indiği sırada bilincini kaybedip, düştü. Karataş'ın düşerken başını yol kenarındaki çelik bariyere çarptığını görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Karataş'ın öldüğü belirlendi. Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Karataş'ın cansız bedeni, otopsi için morga kaldırıldı.

Jandarma, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor. 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • vay be arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    adam tuvalet için inmiş belli.yoksa orda durmaz durulucak yer değil.bariyeri aşıcakmışki tuvaletini yapa ama vurunduğu covid aşısı kanı pıhtışaldırmış işde gitmiş ebedi hapishane hayatına cennet cehhennem fark etmez ikiside ebedi hapishane ki hz.adem ve hz.havva bile cennete duramamış yani madem çok güzeldi adem neden desin benim gibi birini yarat deymi cennetdesin birşeyler yanlış ama ne bize anlatılan birşey yanlış saklanıyor insanlıkdan yok elma yedi allah attı ulan altı üstü elma la dünyada bi sürü var bi poğluğ ama ne..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • vay be arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    ben etrafımdaki herkese genç yaşlı çocuk kim olursa olsun söylüyorum nerde olursan ol.kendini bir anda rahatsız hissetin gözlerinde bulanıklık yada vucudunda halsizlik yada ilkkez bir kalpde titreme ritim yada farklı bi durum hissettin yürüyorsan yoldaysan kenara geç otur.kenara geem,cek kadar kötüysen hemen otur.merdivendeysen merdiven korkuluklarına sarıl otur.araç başındaysan sağa çek arabanı durdur el freni çek koltuğunu yatır dur.sağa çekemicek kadar kötüsün hemen dur 4 yak kötü hissediyorsan dışarı çıkma.vs
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • hak 1 yıl önce Şikayet Et
    aracın direksiyonu sol tarafda aracın sol tarafında bariyer yok ki. bu işte başka bir var gibi
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.