Mersin

Evine balkondan girmek isterken dehşeti yaşadı

14:44 27 Ekim 2023 1 Yorum Var
Evine balkondan girmek isterken dehşeti yaşadı

Mersin'de bir genç, anahtarını unuttuğu evine balkondan tırmanarak girmek isterken dengesini kaybedip demir parmaklıkların üzerine düştü.

Edinilen bilgiye göre, Oktay Kuş adlı genç, merkez Yenişehir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evine, anahtarını unuttuğu için balkondan tırmanarak girmek isterken dengesini kaybederek bahçe duvarındaki demir parmaklıkların üzerine düştü. Gencin çığlıklarını duyan vatandaşların ihbarı ile olay yerine giden Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlık itfaiye ekipleri, demir parmaklıkları keserek genci kurtardı.

Oktay Kuş, karnına saplanan demir parmaklıklarla birlikte Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Karnındaki parmaklık ameliyatla çıkarılan gencin tedavisinin sürdüğü bildirildi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • zafergülten 6 ay önce Şikayet Et
    ne yapsın,bi çilingirin sadece servis ücreti 300-400 tl,geldimide kolayca açılacak kapıyı açılmıyor diye kilidi kırıp açıyor,adam 400-500 e yeni kilit alsın benden diye.yani su tesisatçısı,elektrik tamircisi,beyaz eşya tamircisi olsun illa bi kazık atıyor.bunun için belediyeler bu gibi işlere belli bir ücretle giden resmi belediye sevisleri kurmalı.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.