Muğla

Marmaris'teki sanayi sitesinde su sorunu

15:31 26 Ağustos 2015
Marmaris'teki sanayi sitesinde su sorunu

Borç yüzünden 125 dükkanın suyu kesildi

Marmaris'te merkeze yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki 125 dükkanın bulunduğu Taşhan Sanayi Sitesi'nin suyu, bazı esnafın borcunu ödememesi nedeniyle kesildi.

Sanayi sitesi esnafından Ferdi Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, 125 dükkana ait sadece bir su saati bulunduğunu ve bu nedenle 2 yıldır sorun yaşadıklarını anlattı. 

Esnaftan biri bile borcunu ödemediğinde suyun kesildiğini belirten Bulut, 2-3 ayda bir mağduriyet yaşadıklarını söyledi.

Karşılarında muhatap bulamamaktan yakınan Bulut, "Kimin borcu varsa onun suyunu kesip su saatini söksünler. Yaz günü taşıma suyuyla ihtiyaçlarımızı gidermeye çalışıyoruz. Oto tamir işi yaptığımız için sürekli kirleniyoruz ve suya çok fazla ihtiyaç duyuyoruz" dedi.

Aynı sitede esnaflık yapan Özgür Gül de hiçbir dükkanın tek başına abonelik alamadığını belirterek, "Su paralarını ödemeyen arkadaşlar yüzünden bütün esnaf mağdur oluyor. Sorun bu siteyi yapan firmadan mı yoksa Muğla Büyükşehir Belediyesinden mi kaynaklanıyor bilemiyoruz. Abonelik almak istiyoruz ama alamıyoruz. Bize bir şey söyleyen de yapan da yok, ne yapacağımızı bilemiyoruz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.