Muğla

Genel seçimlere doğru

17:35 19 Eylül 2015
Genel seçimlere doğru

 AK Parti Muğla Milletvekili adayı Nihat Öztürk, "Bu bayrak yarışında bir kez daha 'karar, yetki, söz ve mühür milletindir' sözüyle yol haritamızı çizeceğiz" dedi.

AK Parti'nin Muğla'dan ikinci sırada aday gösterdiği Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, genel seçimlerin ülkeye ve Muğla'ya hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Öztürk, Muğla halkının takdiriyle ülkeye ve millete hizmetkarlıkta bugün yeni bir sayfanın kapılarını araladıklarını söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve çalışma arkadaşlarının kendisini Muğla’ya, ülkeye ve millete hizmet etmek için milletvekili adayı olarak açıkladıklarını belirten Öztürk, "Şu an büyük mutluluk içerisindeyim. 7 Haziran'daki seçimde aday gösterilmediğim için kimseye küsmedim, kırılmadım. Seçim döneminde aday arkadaşlarımla birlikte gece-gündüz demeden çalıştım. Ben ve aday listesinde bulunan arkadaşlarım kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

1 Kasım seçimlerinin ülkeye ve demokrasiye hayırlar getirmesini dileyen Öztürk, şunları kaydetti:

"Bu bayrak yarışında bir kez daha 'Karar, yetki, söz ve mühür milletindir' sözüyle yol haritamızı çizeceğiz. Millete hizmet yarışına başlarken bu güzel vatan için hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. AK Parti Muğla il başkanlığım ve milletvekili adaylığım sürecinde desteklerini her zaman yanımda hissettiğim tüm teşkilat mensuplarımıza, özellikle kadın ve gençlik kollarımızın fedakar üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum."

Öztürk, "Millete hizmet yolunda, kimi zaman ailemi ve çocuklarımı dahi ihmal ettiğim dönemler oldu. Onlar benim bu millet vatan bayrak için mücadele verdiğimi anladılar" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.