Muğla

AK Parti Muğla Milletvekili Özyer:

17:04 22 Eylül 2015
AK Parti Muğla Milletvekili Özyer:

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, "Türkiye çok güçlü olmak zorunda. Bunun için de güçlü ve tek başına bir AK Parti iktidarına ihtiyaç var" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Menteşe Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıya İl Başkanı İhsan Küreci, Milletvekili Hasan Özyer, Milletvekili Adayları Nihat Öztürk, Elvan Göçer, Muhittin Kayabaşı, Mehmet Tire, İsmail Baykal ile ilçe başkanları katıldı.

Milletvekili Özyer, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinin kendileri için önemli olduğunu belirterek, bunun için çok çalışacaklarını söyledi. 

Özyer, 7 Haziran seçimlerinde tek başına bir hükümetin ortaya çıkmadığını hatırlatarak, "Demokrasinin gereği milletimize gidiyoruz. 7 Haziran seçimlerinin üzerinden 3,5 aylık bir süre geçti. Bu süreçte özellikle teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bu süreçte il ve ilçe teşkilatlarımız ile birlik ve beraberlik içinde çok iyi bir ortamda çalışma yürüttük. Bize getirilen her projenin arkasından koştuk. Seçimden önce ne söz verdiysek onları yapmaya çalıştık" dedi.

Ülke olarak sıkıntılı bir dönemden geçildiğine işaret eden Özyer, "3 dönem tek başına AK Parti iktidarının ardından 1 Kasım seçimlerinde de yine tek başına AK Parti iktidarı için çalışacağız. Türkiye çok güçlü olmak zorunda. Bunun için de güçlü ve tek başına bir AK Parti iktidarına ihtiyaç var. Ben inanıyorum ki, 1 Kasım seçimlerinde mutlaka AK Parti tek başına iktidara gelecek. Bizler bunun için çok çalışacağız" diye konuştu,

AK Parti'nin son 13 yılda çok büyük bir kalkınma gerçekleştirdiğini vurgulayan Özyer, kişi başına düşen gayri safi milli gelirin 3 bin dolarlardan 10 bin dolara yükseldiğini ifade etti.

Türkiye’nin ekonomik durumunun güçlü olduğunu anlatan Özyer,  Türkiye’nin artık koalisyonlarla kaybedecek zamanı olmadığını, ülkenin güçlü olması için tek başına işbaşına gelecek bir hükümet tarafından yönetilmesinin şart olduğunu dile getirdi.

AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci ise 1 Kasım seçimlerinin hayati önem taşıdığını ifade ederek, şunları söyledi:

" 1 Kasım seçimini sadece AK Parti için değil, ülkemizin, hatta dünyanın gözünü çevirdiği bir seçim olarak görüyoruz. Bizler 13 yıldır milletimize kesintisiz hizmeti nasıl yaptıysak, milletimizin eksik gördüğü hizmetleri bundan sonra yapmak için birlik ve beraberlik içinde bu süreci tamamlayacağız. 1 Kasım seçimleri de inşallah son günlerde artan terör olaylarının bittiği, birlik ve beraberliğin sağlandığı bir seçim olur."

Küreci, Muğla Milletvekili adaylarının Kurban Bayramı'ndan sonra şölen havası içerisinde yapılacağını söyledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.